Ανακοινωσεις: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ | ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗ ΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ |
 
   
   
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δημοσίευση: 19-09-2019
Μετά από εγγραφή του θέματος εκ μέρους του βουλευτή και προέδρου της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής Δρ. Κυριάκου Χατζηγιάννη, για αυτεπάγγελτη εξέταση σχετικά με τα προβλή ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΓΕΩΡΓΙΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 97 [Σελίδες: 10] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη
 
 
 
ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
[19-01-2012]
 
Η αλλαγή του καθεστώτος ενίσχυσης στη νέα προγραμματική περίδο 2014-2020 αφήνει το τομέα της εσπεριδοκαλιέργειας εκτός ενίσχυσης. Με γρπατή μου επαίρώτηση έθεσα το θέμα στη κυβέρνηση και απαίτησα το ποσό που σήμερα λαμβάνει να το διατηρήσει κάτα απότο σχε΄διο ΑΓροτικής Ανάπτυξης.
 
 
ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ Η ΚΥΑΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ
[13-01-2012]
 
Έχω θέσει με γραπτή επαιρώτηση προς τη κυβέρνηση να μας ενημερώσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες γιατί δεν έλαβαν τα αναγκαία μέτρα ώστε η Κύπρος να βγεί από το κατάλογο των χωρών που έχουν το πρόβλημα με το καταρροικό πυρετό ώστε να μπορούμε να κάνουμε αξαγωγές ζώων.
 
 
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ
[20-04-2012]
 
Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στη καταβολή των κρατικών ενισχύσεων στις περιπτώσεις ζημιών παρουσιάζει η Κυπρος και ως εκ τούτου θα πρέπει να αλλάξει τις διαδικασίες της. Με επαιρώτηση έχει θέσει το θέμα ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΦΡΕΝΑΡΟΣ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΡΟΒΙΛΙΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥ
[18-05-2012]
 
Υπάρχει ανάγκη για εγγραφή του αγροτικού δρόμου Στροβιλιών Φρενάρου η οποία τέθηκε υπό μορφή γραπτής ερώτησης
 
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
[18-10-2011]
 
Την εγκατάσταση ΑΠΕ στο αγροτικό τομέα ζήτησε με επιστολή του ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Χατζηγιάννης
 
 
ΣΩΤΗΡΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ
[19-06-2012]
 
Η εγγραφή αγροτικών δρόμων είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στο θέμα της αγροτικής ανάπτυξης. Η χρονοτριβή η οποία παρατηρείται με την μη εγγραφή αποτελεί εμπόδιο στην ανάπτυξη οποιασδήποτε αγροτικής δραστηριότητας. Η μη εγγραφή αγροτικών δρόμων έχει καθηλώσει την αγροτική ανάπτυξη του Δήμου.
 
 
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΧΑΛΙΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
[02-07-2012]
 
Η αύξηση των τελών μίσθωσης της χαλίτικης γης καθιστά την καλλιεργεια μη βιωσιμη και αναγκάζει τους γεωργούς να εγκαταλείψουν το επάγγελμα. Η αναθεώρηση των τελών είναι αναγκαία να γίνει από το κράτος, ώστε να διατηρηθεί και να επιβιώσει η κυπριακή γεωργία.
 
 
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΧΑΛΙΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
[02-07-2012]
 
Κατα πόσο το κράτος θα προχωρήσει σε αναθεώρηση των τελών μίσθωσης χαλίτικης γης που εκμισθώνονται σε γεωργούς, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριακός Χατζηγιάννης.
 
 
ΑΝΑΓΚΗ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
[13-07-2012]
 
Εκκληση προς το κράτος για λήψη μέτρων, ώστε να μην απειληθεί η τροφοδοσία της χώρας και να μην καταστραφεί η γεωργία και η κτηνοτροφία, κάνει σε γραπτή του δήλωση ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΟΥ ΛΥΠΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΟΥΜΙ
[18-07-2012]
 
Με αυστηρές ποινές θα διώκονται οι παραβάτες που παρασκευάζουν χαλούμι με υποκατάστατα γάλακτος (όπως τη γαλακτόσκονη και το φυτικό λίπος), προβλέπει η πρόταση νόμου του βουλευτή Αμμοχώστου Δρα Κυριάκου Χατζηγιάννη. Η πρόταση τελικά έχει εγκριθεί ομόφωνα από τη Βουλή και σήμερα είναι νόμος.
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 97 [Σελίδες: 10] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη