Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΎΣ ΣΚΟΠΟΎΣ Δημοσίευση: 24-02-2020
Ερώτηση με αρ. 23.06.011.04.382, ημερομηνίας 19 Φεβρουαρίου 2020, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη.. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 31 [Σελίδες: 4] 1 2 3 4 Επόμενη
 
 
 
ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ
[09-04-2012]
 
Ο Βουλευτής ΔΗΣΥ Κυριάκος Χατζηγίαννης δήλωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα πλαίσιο πολιτικής, βάσει του οποίου θα δίδεται άδεια σε όλους τους αιτητές οι οποίοι θέλουν να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκά συστήματα.
 
 
ΚΑΘΑΡΟ ΥΛΙΚΟ ΕΣΚΑΦΩΝ ΣΥΜΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ
[11-04-2012]
 
Με απαιρώτηση έχω θέσει το θέμα τι μπορεί να γίνει με το υλικό εσκαφής και το οποίο είναι καθαρό και για ποιό λόγο αυτό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στα μπάζα.
 
 
ΚΛΟΠΕΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
[20-05-2012]
 
Οι κλοπές παλαιών μετάλλων θα απασχολήσουν τη Βουλή με σκοπό την εξέταση τρόπων αποτροπής και πάταξης του κοινωνικού αυτού φαινομένου που βασανίζει χιλιάδες κόσμου το τελευταίο διάστημα.
 
 
ΖΥΓΙ: ΟΣΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΥΓΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΥΣΗ ΚΡΕΑΤΑΛΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
[30-05-2012]
 
Ερώτηση σχετικά με οσμές, οι οποίες προέρχονται από τη καύση κρεαταλεύρων αλλά και παλαιών ελαστικών στις εγκαταστάσεις της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
ΖΥΓΙ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΖΥΓΙ
[30-05-2012]
 
Ερώτηση, μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται ο σχεδιασμός και η δημιουργία του αποχετευτικού συστήματος στο Ζύγι, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του και κατά πόσο υπάρχει διαθέσιμο κονδύλι στους προϋπολογισμούς για την υλοποίηση του εν λόγω έργου.
 
 
ΖΥΓΙ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΑΣΣΑΛΩΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ
[30-05-2012]
 
Ερώτηση, ότι η ΑΗΚ προτίθεται να δημιουργήσει υπαίθρια αποθήκη για αποθήκευση πασσάλων εμπλουτισμένων με ειδική χημική ουσία στην περιοχή Μάρι προς Ζύγι.
 
 
ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΥΒΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
[30-05-2012]
 
Τη κατακραυγή του κόσμου της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου επιβεβαίωσαν τα συμπεράσματα συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής όπου ο πολίτης στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου πληρώνει 4 φορές για τα σκύβαλα. Η 1η στη τοπική αρχή, η δεύτερη στη Green Tod, η 3η κατά την αγορά κάθε συσκευασίας και η 4η στη πληρωμή ποινών γιατί υπάρχουν και λειτουργούν οι χωματερές. Αυτό το απαράδεκτο κόστος δεν μπορεί να συνεχιστεί και να καταστρέφει οικονομικά νοικοκυριά και τοπικές αρχές της Αμμοχώστου επειδή το κράτος και η κυβέρνηση σχεδίασαν λανθασμένα και ασυντόνιστα τα συστήματα διαχείρισης των αποβλήτων.
 
 
ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΥΒΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
[30-05-2012]
 
Συζητήθηκε στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής το καυτό θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου και Λάρνακας μετά από εγγραφή του θέματος από τους βουλευτές Αμμοχώστου Δρα Χατζηγιάννη Κυριάκο και Γιώργο Γεωργίου. Κατά τη συνεδρίαση έγινε σαφέστατη διαπίστωση για το απαράδεκτο και ζητήθηκε από τη κυβέρνηση να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου με το διαχειριστή καθώς επίσης να γίνει εκ νέου προβληματισμός για λήψη πρόσθετων μέτρων ώστε να μειωθεί το κόστος διαχείρισης των σκυβάλων.
 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: ΤΡΟΠΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
[26-06-2012]
 
Κατά πόσο θα ρυθμιστεί ο τρόπος επεξεργασίας αποβλήτων, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης
 
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ
[04-10-2013]
 
Για το πρόγραμμα προστασίας της αλεπούς και για τα μέτρα αποφυγής δυσμενών επιπτώσεων, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 31 [Σελίδες: 4] 1 2 3 4 Επόμενη