Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΎΣ ΣΚΟΠΟΎΣ Δημοσίευση: 24-02-2020
Ερώτηση με αρ. 23.06.011.04.382, ημερομηνίας 19 Φεβρουαρίου 2020, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη.. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΑΣΥΛΟ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 7 από 7 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ!!!
[18-04-2012]
 
Το μεταναστευτικό βάρος δεν είναι στις δυνατότητες της Κύπρου να το σηκώσει. Τα χρήματα που σήμερα σπαταλούμε για τους μετανάστες είναι σε βάρος της ανάπτυξης και θέτουν την οικονομία μας σε κίνδυνο. Τέτοιες πολυτέλειες η κυπριακή οικονομία δεν μπορεί να συντηρεί.
 
 
ΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΡΠΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
[16-05-2012]
 
Αιτητές πολιτικού ασύλου ενώ λαμβάνουν το επίδομα ενοικίου από το κράτος αυτοί δεν το καταβάλλουν στους ενοικιαστές τους. Το θέμα επιβαρύνει τόσο τις υπηρεσίες του κράτους όσο και τα δικαστήρια. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει άμεσα η αρμόδιος υπουργός να προχωρήσει σε αλλαγή της διαδικασίας παραχώρησης του συγκεκριμένου επιδόματος.
 
 
ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ
[03-09-2019]
 
Το ερώτημα αφορά την ανάγκη ρυθμίσης του φαινόμενο όπου ένας πολύ μεγάλος αριθμός ξένων εργατών εγκαταλείπουν τους εργοδότες τους, οι οποίοι έχουν φέρει στην Κύπρο για σκοπούς εργασίας τους εργάτες αυτούς και οι οποίοι στο τέλος καταλήγουν αιτητές ασύλου.
 
 
ΑΝΑΓΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
[26-01-2016]
 
Εάν λαμβάνονται δακτυλικά αποτυπώματα αλλοδαπών, ώστε να αποτρέπεται τυχόν είσοδός τους ξανά στη Δημοκρατία με πλαστά έγγραφα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
[05-03-2015]
 
Εάν μπορούν αλλοδαποί τρίτων χωρών με συμβόλαιο εργασίας ή φοίτησης να διακόψουν και να υποβάλουν αίτηση για πολιτικό άσυλο, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
[12-02-2013]
 
Κατά πόσο έχουν ληφθεί μέτρα, προκειμένου να γίνει εκσυγχρονισμός των λογισμικών προγραμμάτων των αρχείων των αρμόδιων υπηρεσιών του κράτους, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο παραχώρησης πολλαπλών επιδομάτων, καθώς και ανεργιακού επιδόματος σε αλλοδαπούς, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εργασίας.
 
 
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
[15-04-2009]
 
Για τις ενοχλήσεις από αλλοδαπούς στην Αγία Νάπα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως .
 
Αποτελέσματα: 1 - 7 από 7 [Σελίδες: 1]