Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΎΣ ΣΚΟΠΟΎΣ Δημοσίευση: 24-02-2020
Ερώτηση με αρ. 23.06.011.04.382, ημερομηνίας 19 Φεβρουαρίου 2020, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη.. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΑΛΙΕΙΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 8 από 8 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟ
[17-03-2016]
 
Ψηφίστηκε 17/03/2016 σε Νόμο η πρόταση νόμου του βουλευτή Κυριάκου Χατζηγιάννη, ώστε να παρέχεται η εξουσία στο Διευθυντή του Τμήματος Αλιείας να επιτρέπει, κατ’ εξαίρεση, τη χρήση περιορισμένης ποσότητας δικτύων μεγέθους ματιού.
 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ
[08-02-2011]
 
Εάν το κράτος προτίθεται να εφαρμόσει σχέδιο εθελοντικής αποχώρησης από το επάγγελμα του οδηγού ταξί και στην κατάργηση της σχετικής άδειας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΥΦΑΛΩΝ
[30-06-2015]
 
Πότε υπολογίζεται να τοποθετηθούν οι πλωτήρες οριοθέτησης της θαλάσσιας προστατευόμενης περιοχής τεχνητών υφάλων Παραλιμνίου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΕΡΓΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
[30-06-2015]
 
Πότε υπολογίζεται να προχωρήσουν τα έργα οικοδομής στο λιμάνι Αγίας Τριάδας στο Παραλίμνι, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΙΕΥΣΗ ΕΡΥΘΡΟΥ ΤΟΝΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ
[06-04-2009]
 
 
 
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΛΙΕΥΣΗΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΤΟΝΝΟΥ
[24-04-2009]
 
Πώς προτίθεται το Τμήμα Αλιείας να διασφαλίσει την εθνική ποσόστωση αλίευσης ερυθρού τόννου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.
 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
[13-06-2013]
 
Κατά πόσο το Τμήμα Αλιείας θα ετοιμάσει ειδικό σχέδιο εθελοντικής εξόδου για τους ψαράδες, λόγω της δημιουργίας θαλάσσιου πάρκου στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Νάπας-Παραλιμνίου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
ΛΕΜΕΣΟΣ:ΟΡΘΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΣΚΑΦΩΝ
[02-06-2014]
 
Κατά πόσο έχει κατασκευαστεί σωστά η ράμπα για ρυμούλκηση σκαφών στην τουριστική περιοχή Λέμεσου, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
Αποτελέσματα: 1 - 8 από 8 [Σελίδες: 1]