Ανακοινωσεις: ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ | ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗ ΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ |
 
   
   
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δημοσίευση: 19-09-2019
Μετά από εγγραφή του θέματος εκ μέρους του βουλευτή και προέδρου της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής Δρ. Κυριάκου Χατζηγιάννη, για αυτεπάγγελτη εξέταση σχετικά με τα προβλή ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΑΛΙΕΙΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 8 από 8 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟ
[17-03-2016]
 
Ψηφίστηκε 17/03/2016 σε Νόμο η πρόταση νόμου του βουλευτή Κυριάκου Χατζηγιάννη, ώστε να παρέχεται η εξουσία στο Διευθυντή του Τμήματος Αλιείας να επιτρέπει, κατ’ εξαίρεση, τη χρήση περιορισμένης ποσότητας δικτύων μεγέθους ματιού.
 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ
[08-02-2011]
 
Εάν το κράτος προτίθεται να εφαρμόσει σχέδιο εθελοντικής αποχώρησης από το επάγγελμα του οδηγού ταξί και στην κατάργηση της σχετικής άδειας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΥΦΑΛΩΝ
[30-06-2015]
 
Πότε υπολογίζεται να τοποθετηθούν οι πλωτήρες οριοθέτησης της θαλάσσιας προστατευόμενης περιοχής τεχνητών υφάλων Παραλιμνίου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΕΡΓΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
[30-06-2015]
 
Πότε υπολογίζεται να προχωρήσουν τα έργα οικοδομής στο λιμάνι Αγίας Τριάδας στο Παραλίμνι, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΙΕΥΣΗ ΕΡΥΘΡΟΥ ΤΟΝΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ
[06-04-2009]
 
 
 
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΛΙΕΥΣΗΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΤΟΝΝΟΥ
[24-04-2009]
 
Πώς προτίθεται το Τμήμα Αλιείας να διασφαλίσει την εθνική ποσόστωση αλίευσης ερυθρού τόννου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.
 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
[13-06-2013]
 
Κατά πόσο το Τμήμα Αλιείας θα ετοιμάσει ειδικό σχέδιο εθελοντικής εξόδου για τους ψαράδες, λόγω της δημιουργίας θαλάσσιου πάρκου στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Νάπας-Παραλιμνίου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
ΛΕΜΕΣΟΣ:ΟΡΘΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΑΣ ΓΙΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΣΚΑΦΩΝ
[02-06-2014]
 
Κατά πόσο έχει κατασκευαστεί σωστά η ράμπα για ρυμούλκηση σκαφών στην τουριστική περιοχή Λέμεσου, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
Αποτελέσματα: 1 - 8 από 8 [Σελίδες: 1]