Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΎΣ ΣΚΟΠΟΎΣ Δημοσίευση: 24-02-2020
Ερώτηση με αρ. 23.06.011.04.382, ημερομηνίας 19 Φεβρουαρίου 2020, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη.. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΝΕΟΛΑΙΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
[28-12-2011]
 
Ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Χατζηγιάννης θέτει θέμα υποσιτισμού στα σχολεία και καλεί τον αρμόδιο Υπουργό σε πλήρη διερευνηση του φαινομένου
 
 
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΠΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ
[20-11-2015]
 
Γιατί οι φοιτητές του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν μπορούν να ασκούν την πρακτική τους και σε σχολεία άλλων επαρχιών, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας.
 
 
ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΣΚΥΒΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
[17-02-2014]
 
Σχετικά με την τιμολόγηση για τη συγκομιδή των σκυβάλων για ενοικιαζόμενες κατοικίες από φοιτητές στη Λεμεσό, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
[27-03-2009]
 
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ανέγερση της αίθουσα πολλαπλής χρήσεως της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας , ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού .
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]