Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΟΎΣ ΣΚΟΠΟΎΣ Δημοσίευση: 24-02-2020
Ερώτηση με αρ. 23.06.011.04.382, ημερομηνίας 19 Φεβρουαρίου 2020, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη.. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 146 [Σελίδες: 15] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη
 
 
 
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
[09-04-2012]
 
Μεγάλο πρόβλημα οδικής ασφάλειας δημιουργείται τις νυκτερινές ώρες στους δρόμους μεταξύ τω δήμων και κοινοτήτων της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου αφού ξένοι κυρίως εργαζόμενοι ταξιδεύουν είτε με ποδήλατα είτε με μοτοσικλέτες χωρίς τον αναγκαίο φωτισμό. Εμφανίζονται
 
 
ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΧΝΑΣ
[09-04-2012]
 
Είναι αδιανόητο να ρέει τεράστια ποσότητα νερού στα φράγματα μάλιστα μετά και την υπερχείλιση των μεγαλύτερων φραγμάτων και το φράγμα της Άχνας να είναι άδειο. Μου είναι επίσης αδιανόητο να υπερχειλίζει νερό στη θάλασσα
 
 
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΑΙΡΩΤΗΣΗ
[11-01-2012]
 
Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες στη Κϋπρο, δυστηχώς λόγω των δύσκολιών ποτυ νατιμετωπίζει η κοινωνία μας.
 
 
ΔΕΡΥΝΕΙΑ: ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ
[21-05-2013]
 
Εάν θα επανεξεταστεί ο διορισμός για πιστοποιόν υπάλληλο, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΜΑΤΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
[29-05-2012]
 
Το αρχικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου αλλάζει και ετοιμάζεται ένα νέο χρονοδιάγραμμα το οποίο μεταθέτει το όλο έργο σε βάθος χρόνου με ανοικτό ορίζοντα.
 
 
ΑΗΚ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΦΟΥΤΣΑΛ
[30-05-2012]
 
Ερώτηση, μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η παραχώρηση δασικής γης προς την αρμόδια αρχή, για δημιουργία χώρου σταθμεύσεως που θα εξυπηρετεί την εκκλησία του συνοικισμού ΑΗΚ Δεκέλειας, ως επίσης και για την δημιουργία φούτσαλ στον εν λόγω συνοικισμό.
 
 
ΖΥΓΙ: ΑΠΟΚΟΠΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
[30-05-2012]
 
Εδώ και ένα χρόνο κατασκευαστική εταιρεία στο Ζύγι έχει αποκόψει το μονοπάτι / δρόμο που διέρχεται από το τεμάχιο τους για σκοπούς ανάπτυξης. Το πρόβλημα παρόλη την ενημέρωση της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας εξακολουθεί να υπάρχει.
 
 
ΖΥΓΙ: ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ
[30-05-2012]
 
Στο Ζύγι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες στέγασης νεαρών ζευγαριών. Προκύπτουν ανάγκες οικοπέδων περίπου 5 με 10 για κάθε έτος. Τα υφιστάμενα οικόπεδα παραχωρήθηκαν για σκοπούς μεταστέγασης του Μαρί. Χρειάζεται να λάβουμε υπόψη μας ότι η κοινότητα Ζυγίου βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα απομακρυσμένη περιοχή και ως εκ τούτου χρειάζεται τα νέα ζευγάρια να έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν στη Κοινότητα και να μην είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείπουν τη Κοινότητα. Δυστυχώς το κράτος δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στο αίτημα της Κοινότητας για διαχωρισμό νέων οικοπέδων. Ερώτηση, κατά πόσο το κράτος προτίθεται να ανοίξει και να διαχωρίσει νέα οικόπεδα και πότε προτίθεται να το πράξει, αφού υπάρχει αριθμός ενδιαφερομένων νεαρών προσφυγικών ζευγαριών.
 
 
ΖΥΓΙ: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ
[25-05-2012]
 
Το κοινοτικό καφενείο στο Ζύγι παρουσιάζει βλάβες, όπως π.χ. οι πόρτες του εν λόγω καφενείου δεν κλείνουν. Μάλιστα μετά από επίσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών έχουν δοθεί οδηγίες για την επιδιόρθωση του, αλλά αυτό δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατό. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
[08-06-2012]
 
Τα οχημάτα τα οποία δεν βρίσκονται στη κυκλοφορία θα μπορούν οι ιδιοκτήτες τους να αποταθούν στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών με σκοπό την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει προκύψει με την προ έξι μηνών γραπτή ειδοποίηση προς όλους τους ιδιοκτήτες ακινητοποιημένων οχημάτων να πληρώσουν αναδρομικά τα τέλη κυκλοφορίας μάλιστα για τη περίοδο που το όχημα τους βρισκόταν ακινητοποιημένο.
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 146 [Σελίδες: 15] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη