Ανακοινωσεις: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΤΗΣ Κ.Σ.ΟΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ | REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS |
 
   
   
 
 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΤΗΣ Κ.Σ.ΟΑΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Δημοσίευση: 22-06-2018
Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννης βρίσκεται στη Τουρκία για να συμμετάσχει στην αποστολή παρατηρητών της Κ.Σ.ΟΑΣΕ για την παρακολούθηση των βουλευτικών εκλογών που θα πρα ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
Δηλώσεις
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 171 [Σελίδες: 18] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next
 
 
 
Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννης βρίσκεται στη Τουρκία για να συμμετάσχει στην αποστολή παρατηρητών της Κ.Σ.ΟΑΣΕ για την παρακολούθηση των βουλευτικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 24/06/2018.
 
 
Με επιστολή του προς τον Υπουργό Γεωργίας ο κ. Χατζηγιάννης ενημερώνει για το θέμα της ποντίκας στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και ειδικότερα στα Στροβίλια και καλεί την αρμόδια υπηρεσία να λάβει άμεσα μέτρα για καταπολέμησή της.
 
 
Ο βουλευτής Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννη βρίσκεται στο Βελιγράδι, Σερβίας για να συμμετάσχει στις εργασίες της Ad hoc Επιτροπής για τη Μετανάστευση της Κ.Σ. ΟΑΣΕ, η οποία θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων στις 11 και 12 Ιουνίου 2018.
 
 
Λόγω της άφιξης πολλών χιλιάδων επισκεπτών τόσο ξένων όσο και ντόπιων στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου, όπως και κάθε χρόνο, τα περιστατικά στις Πρώτες Βοήθειες αυξάνονται πολύ και για αποφυγή ταλαιπωρίας των ασθενών το εν λόγω Τμήμα χρειάζεται άμεση ενίσχυση.
 
 
Χωρίς καταλύτη συνεχίζει να λειτουργεί το φουγάρο της παλιάς μονάδας της ΑΗΚ Δεκέλειας, με αποτέλεσμα υπολείμματα υπο μορφή σκόνης να απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα και να προκαλούν προβλήματα στην περιοχή.
 
 
Αμεση επιδιόρθωση του οδοστρώματος χρειάζονται οι δρόμοι που βρίσκονται εντός των κοινοτήτων και οι δρόμοι που ενώνουν τις κοινότητες στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμόχωστο, λόγω των εργασίων του αποχετευτικού έργου, τόνισε ο κ. Χατζηγιάννης.
 
 
Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννης βρίσκεται στην Κοπεγχάγη, Δανίας και συμμετέχει στη Συνάντηση του Προεδρείου της Κ.Σ. ΟΑΣΕ, όπου ως Εισηγητής (Rapporteur) της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, θα παρουσιάσει προσχέδιο έκθεσης αναφορικά με την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περιοχή του ΟΑΣΕ.
 
 
Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννης βρίσκεται στο Μπακού, Αζερμπαϊτζάν και συμμετέχει στην αποστολή παρατηρητών της Κ.Σ.ΟΑΣΕ για την παρακολούθηση των προεδρικών εκλογών.........
 
 
Την αποστολή μηχανών αιμοκάθαρσης στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου και πρόσθετο προσωπικό για το εν λόγω τμήμα, ζητησε ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
Το φαινόμενο όπου αλλοδαποί εργάτες αιτούνται πολιτικό άσυλο και εγκαταλείπουν τις εργασίες και τους εργοδοτες τους, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 171 [Σελίδες: 18] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Next