Ανακοινωσεις: ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ | ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΚΙΕ) | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ | ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ |
 
   
   
 
 
ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ Δημοσίευση: 12-12-2018
Ομιλία βουλευτή Κ. Χατζηγιάννη στο Τρίτο Παγκόσμιο Φόρουμ κατά του Εγκλήματος της Γενοκτονίας υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 10 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ
[15-05-2012]
 
Το κέντρο περιβαλλοντικής ενημέρωσης στο Κάβο Γκρέκο οδηγείται σε άλλη καθυστέρηση.
 
 
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ
[15-04-2015]
 
Tους λόγους που δεν έχει ανέγερθεί το περιβαλλοντικό κέντρο στο Κάβο Γκρέκο και πότε υπολογίζεται να υλοποίηθεί, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ “ΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΚΑ”
[15-04-2015]
 
Εάν έχουν ληφθεί μέτρα για την προστασία τόσο της φυσικής γέφυρας “Καμάρα του Κόρακα” στο Κάβο Γκρέκο όσο και των τουριστών, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Ενέργειας και Γεωργίας.
 
 
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ
[25-07-2011]
 
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπογραφή των συμβολαίων για τη μαρίνα της Αγίας Νάπας, ποιο είναι το περιεχόμενο της συμφωνίας και το σχετικό χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του έργου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
[25-07-2011]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η αναβάθμιση του αθλητικού τουριστικού κέντρου στην Αγία Νάπα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ “ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ”
[05-09-2011]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η ανέγερση αμφιθεάτρου στην περιοχή “Κάβο Γκρέκο”, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΛΟΓΩ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
[13-04-2009]
 
Κατά πόσο προτίθεται το κράτος να προχωρήσει σε κατά χάριν οικονομική βοήθεια στους ιδιοκτήτες ακτοπλοϊκών σκαφών που έχουν καταστραφεί μετά την πρόσφατη πυρκαγιά στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας , ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων.
 
 
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ:ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΗΣΙ
[04-08-2011]
 
Τους λόγους που έχει δοθεί πρόσβαση σε ιδιωτικό χώρο πάνω στη διάβαση πεζών στη λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα και κατα πόσο έχουν δόσει την συγκατάθεση τους οι αρμόδιες υπηρεσίες, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
[15-04-2009]
 
Για τις ενοχλήσεις από αλλοδαπούς στην Αγία Νάπα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως .
 
 
ΔΙΑΣΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ
[26-07-2017]
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 10 [Σελίδες: 1]