Ανακοινωσεις: ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ | ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΚΙΕ) | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ | ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ |
 
   
   
 
 
ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ Δημοσίευση: 12-12-2018
Ομιλία βουλευτή Κ. Χατζηγιάννη στο Τρίτο Παγκόσμιο Φόρουμ κατά του Εγκλήματος της Γενοκτονίας υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΣΩΤΗΡΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 10 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΣΩΤΗΡΑ: ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ
[19-06-2012]
 
Η εγγραφή αγροτικών δρόμων είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στο θέμα της αγροτικής ανάπτυξης. Η χρονοτριβή η οποία παρατηρείται με την μη εγγραφή αποτελεί εμπόδιο στην ανάπτυξη οποιασδήποτε αγροτικής δραστηριότητας. Η μη εγγραφή αγροτικών δρόμων έχει καθηλώσει την αγροτική ανάπτυξη του Δήμου.
 
 
ΣΩΤΗΡΑ: ΔΡΟΜΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΜΕΙΚΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ
[19-06-2012]
 
Την ανάγκη συμπερίληψης του δρόμου Σωτήρας Δερύνειας ως μεικτού πολεοδομικού έργου, καθώς επίσης και την επίσπευση υλοποίησης του έργου ζητεί ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΣΩΤΗΡΑ: ΝΟΤΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΠΤΗΡΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΔΥΛΙ
[19-06-2012]
 
Η κατασκευή του Νότιου Παρακαπτήριου δρόμου Σωτήρας μπαίνει στα αζήτητα λόγω έλλειψης χρημάτων. Το θέμα θέτει έντονα ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΣΩΤΗΡΑ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ
[19-06-2012]
 
Τα πρόβλημα του προσφυγικού συνοικισμού Σωτήρας θέτει με ερώτημα του προς τη κυβέρνηση ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημερωση σας και η απαντηση του Υπουργειου Εσωτερικων.
 
 
ΣΩΤΗΡΑ: ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
[14-01-2013]
 
Κατά πόσο ο δρόμος Αγίου Αναστασίου στη βιοτεχνική περιοχή Σωτήρας Αμμοχώστου θα μετακινηθεί στη σωστή του θέση, ζητεί να ενημερωθει ο βουλευτής
 
 
ΣΩΤΗΡΑ: ΜΗ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ
[03-08-2011]
 
Για ποιους λόγους μερικές περιοχές στη Σωτήρα δεν έχουν σήμα της CYTA στα κινητά τηλέφωνα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΣΩΤΗΡΑ: ΤΟΠΙΟΤΕΧΝΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
[04-03-2011]
 
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η τοπιοτέχνηση της κεντρικής πλατείας και του παραλιακού μετώπου της κοινότητας Σωτήρας Αμμοχώστου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΣΩΤΗΡΑ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΩΤΗΡΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
[14-07-2011]
 
Για τους λόγους για τους οποίους σημειώνεται καθυστέρηση στην κατασκευή του εγγεγραμμένου δρόμου που ενώνει το δρόμο Σωτήρας προς Αγία Παρασκευή με το δρόμο Σωτήρας προς Παραλίμνι, πότε υπολογίζεται να υλοποιηθεί η κατασκευή του και αν υπάρχει σχετικό κονδύλι στον προϋπολογισμό του 2011 για το έργο αυτό, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΣΩΤΗΡΑ:ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ
[06-09-2013]
 
Μεχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η ηλεκτροδότηση των ήδη παραχωρημένων προσφυγικών οικοπέδων στο δήμο Σωτήρας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΣΩΤΗΡΑ:ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΦ
[01-07-2014]
 
Κατά πόσο θα απομακρυνθεί το εκρηκτικό υλικό που φυλάσσεται εντός των αποθηκών της Εθνικής Φρουράς σε στρατόπεδο στο Δήμο Σωτήρας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 10 [Σελίδες: 1]