Ανακοινωσεις: REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS |
 
   
   
 
 
REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS Δημοσίευση: 17-06-2018
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΛΕΥΚΩΣΙΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 3 από 3 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
[21-05-2013]
 
Κατά πόσο έχει γίνει επέμβαση στην κοίτη του μικρού ποταμού Παλλουριώτισσα (περιοχή κυκλικού κόμβου ΣΟΠΑΖ) και τι προτίθεται να κάνει η αρμόδια αρχή για το θέμα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟ III ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
[18-09-2014]
 
Για ποιους λόγους οι κατοικίες στον προσφυγικό οικισμό “Στρόβολος III” δεν έχουν συνδεθεί με το τοπικό αποχετευτικό σύστημα, αν προτίθεται να προωθήσει το εν λόγω έργο και πότε υπολογίζει να γίνει αυτό, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ III ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
[04-06-2015]
 
Για ποιους λόγους οι κατοικίες στον προσφυγικό οικισμό “Στρόβολος III” δεν έχουν συνδεθεί με το τοπικό αποχετευτικό σύστημα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 3 από 3 [Σελίδες: 1]