Ανακοινωσεις: REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS |
 
   
   
 
 
REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS Δημοσίευση: 17-06-2018
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΛΕΜΠΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΛΕΜΠΑ:ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΕΛΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ
[05-09-2013]
 
Γιατι έχει υποχρεωθεί το συμβούλιο της κοινότητας Λέμπας να πληρώσει τέλη αποχετευτικού για υποστατικά που βρίσκονται σε ΤΚ γη, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΛΕΜΠΑ:ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
[15-01-2013]
 
Κατά πόσο θα διαχωριστούν οικόπεδα στη Λέμπα της Πάφου, για να παραχωρηθούν ως αντισταθμιστικά σε πρόσφυγες, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΛΕΜΠΑ:ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ
[12-03-2013]
 
Μεχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η δημιουργία του κοιμητηρίου στο συνοικισμό Λέμπας, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΛΕΜΠΑ:ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
[15-01-2013]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η δημιουργία του πολιτιστικού χωριού στην κοινότητα Λέμπας και πότε υπολογίζεται να ολοκληρωθεί το έργο, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]