Ανακοινωσεις: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ! ΓΙΑΤΙ; | ΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΑΡΩΝ: ΜΙΑ ΚΑΛΠΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ | ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ |
 
   
   
 
 
ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΟ 2016 Δημοσίευση: 20-09-2018
Γιατί καθυστερεί η καταβολή αποζημιώσεων σε πληγέντες από πλημμύρες που έγιναν το 2016 στην Αραδίππου και πότε υπολογίζεται να καταβληθούν, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτή ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 6 από 6 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ:ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
[25-10-2012]
 
Τους λόγους για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην τοποθέτηση των ανελκυστήρων στους Αγίους Αναργύρους Β, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ
[14-09-2014]
 
Τους λόγους που καθυστερεί η ανέγερση των πολυκατοικιών στους Αγίους Αναργύρους στη Λάρνακα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΛΑΡΝΑΚΑ:ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ
[10-12-2015]
 
Γιατί καθυστερεί η έκδοση και παραχώρηση πιστοποιητικών μίσθωσης για τις κατοικίες των προσφύγων στον οικισμό Αγίων Αναργύρων Β, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
[07-11-2016]
 
Γιατί έχει διακόψει τη λειτουργία του το ιατρείο που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Αγίων Αναργύρων Λάρνακας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.ΨΠρος ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Υγείας.
 
 
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΡΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ
[18-07-2016]
 
Κατά πόσο προτίθεται να τοποθετήσει κυρτώματα στο οδό Αυγερινού στους Άγιους Αναργύρους Λάρνακας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Μεταφορών.
 
 
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΛΑΡΝΑΚΑ:ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
[08-07-2013]
 
Κατά πόσο οι πολυκατοικίες στον προσφυγικό οικισμό Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα παρουσιάζουν προβλήματα στατικής επάρκειας και εάν έχουν γίνει οι απαιτούμενοι έλεγχοι, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 6 από 6 [Σελίδες: 1]