Ανακοινωσεις: ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ | ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ |
 
   
   
 
 
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ Δημοσίευση: 23-03-2018
Το φαινόμενο όπου αλλοδαποί εργάτες αιτούνται πολιτικό άσυλο και εγκαταλείπουν τις εργασίες και τους εργοδοτες τους, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 6 από 6 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ:ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
[25-10-2012]
 
Τους λόγους για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην τοποθέτηση των ανελκυστήρων στους Αγίους Αναργύρους Β, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ
[14-09-2014]
 
Τους λόγους που καθυστερεί η ανέγερση των πολυκατοικιών στους Αγίους Αναργύρους στη Λάρνακα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΛΑΡΝΑΚΑ:ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ
[10-12-2015]
 
Γιατί καθυστερεί η έκδοση και παραχώρηση πιστοποιητικών μίσθωσης για τις κατοικίες των προσφύγων στον οικισμό Αγίων Αναργύρων Β, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
[07-11-2016]
 
Γιατί έχει διακόψει τη λειτουργία του το ιατρείο που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Αγίων Αναργύρων Λάρνακας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.ΨΠρος ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Υγείας.
 
 
ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΡΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ
[18-07-2016]
 
Κατά πόσο προτίθεται να τοποθετήσει κυρτώματα στο οδό Αυγερινού στους Άγιους Αναργύρους Λάρνακας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Μεταφορών.
 
 
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΛΑΡΝΑΚΑ:ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
[08-07-2013]
 
Κατά πόσο οι πολυκατοικίες στον προσφυγικό οικισμό Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα παρουσιάζουν προβλήματα στατικής επάρκειας και εάν έχουν γίνει οι απαιτούμενοι έλεγχοι, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 6 από 6 [Σελίδες: 1]