Ανακοινωσεις: ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ | ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΚΙΕ) | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ | ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ |
 
   
   
 
 
ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ Δημοσίευση: 12-12-2018
Ομιλία βουλευτή Κ. Χατζηγιάννη στο Τρίτο Παγκόσμιο Φόρουμ κατά του Εγκλήματος της Γενοκτονίας υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΛΕΜΕΣΟΣ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 16 [Σελίδες: 2] 1 2 Επόμενη
 
 
 
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΓΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ
[20-09-2012]
 
Kατά πόσο προτίθεται η κυβέρνηση να προχωρήσει σε αναβάθμιση του καρνάγιου στη Λεμεσό, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών σχετικά με το θέμα.
 
 
ΛΕΜΕΣΟΣ:ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
[16-06-2014]
 
Σχετικά με την πορεία υλοποίησης του έργου που αφορά την κατασκευή και λειτουργία εγκαταστάσεων ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΛΕΜΕΣΟΣ:ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ
[30-01-2015]
 
Εαν έχει ολοκληρωθεί η μελέτη γενικού χωροταξικού σχεδιασμού για την περιοχή μεταξύ παλιού και νέου λιμανιού στη Λεμεσό ώστε να προχωρησει και η δημιουργία του καρνάγιου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΛΕΜΕΣΟΣ:ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΡΑΒΟΜΑΡΑΓΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΓΙΟ
[21-10-2014]
 
Γιατί καθυστερεί η εξέταση των αιτήσεων για εκμίσθωση κρατικής γης για σκοπούς μεταστέγασης των καραβομαραγκών στο καρνάγιο Λεμεσού, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΛΕΜΕΣΟΣ:ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΜΗΜΑ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
[06-10-2015]
 
Πότε θα προχωρήσει η διαπλάτυνσης του δρόμου δίπλα από τα γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Λεμεσού, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΛΕΜΕΣΟΣ:ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΦΥΛΑ
[02-11-2015]
 
Ποιο είναι το νομικό καθεστώς λειτουργίας του κέντρου νεότητας και του πολιτιστικού ομίλου στην Αγία Φύλα Λεμεσού, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΣΙΑ ΧΡΗΣΕΙ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ
[02-03-2016]
 
Γιατί δεν έχει επιδιορθωθεί και ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος στην οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη στην κοινότητα Απαισιά Λεμεσού, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΛΕΜΕΣΟΣ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ “ΕΚΑΛΗ”
[29-12-2014]
 
Κατά πόσο έχουν γίνει αναλύσεις του νερού στην περιοχή “Εκάλη” και, εάν ναι, ποια είναι τα αποτελέσματα., ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΛΕΜΕΣΟΣ: ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
[07-01-2015]
 
Τους λόγους που δε διαθέτει ικανοποιητικό αριθμό κουβερτών το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών καθώς και τους λόγους που δεν καλύπτονται με τα αναγκαία αναλώσιμα υλικά οι εσωτερικοί ασθενείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΣΚΥΒΑΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
[17-02-2014]
 
Σχετικά με την τιμολόγηση για τη συγκομιδή των σκυβάλων για ενοικιαζόμενες κατοικίες από φοιτητές στη Λεμεσό, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 16 [Σελίδες: 2] 1 2 Επόμενη