Ανακοινωσεις: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ! ΓΙΑΤΙ; | ΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΑΡΩΝ: ΜΙΑ ΚΑΛΠΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ | ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ |
 
   
   
 
 
ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΟ 2016 Δημοσίευση: 20-09-2018
Γιατί καθυστερεί η καταβολή αποζημιώσεων σε πληγέντες από πλημμύρες που έγιναν το 2016 στην Αραδίππου και πότε υπολογίζεται να καταβληθούν, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτή ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΜΑΡΙ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 8 από 8 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΜΑΡΙ: ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
[22-06-2012]
 
Τι θα απογινει και ποια ειναι τα σχεδια της κυβερνησης για την κοινοτητα Μαρι ζητεί με γραπτή του ερώτηση ο Βουλευτής της Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΜΑΡΙ:ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
[22-06-2012]
 
Ποια ειναι τα σχεδια της κυβερνησης για την αναστηλωση της αρχαιας εκκλησιας στην κοινοτητα Μαρι, ζητεί με γραπτή του ερώτηση ο Βουλευτής της Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΜΑΡΙ:ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΗΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΥΓΙΟΥ - ΜΑΡΙ
[22-06-2012]
 
Κατά πάσο άχει αδειοδοτηθεί η ΑΗΚ για δημιουργία του εν λογω αποθηκευτικού χωρου στην περιοχή, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης και εκφράζει την ανησυχία του για το θέμα. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εμπορίου.
 
 
ΜΑΡΙ:ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
[25-06-2012]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η υλοποίηση του διαχωρισμού των οικοπέδων για μεταστέγαση των κατοίκων του Μαρί, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτης Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης και τονίζει την ανάγκη να επισπευθεί ο εν λόγω διαχωρισμός.
 
 
ΜΑΡΙ:ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ
[25-06-2012]
 
Τους λόγους που δεν επιδιορθώνονται όλα τα σπίτια στο Μαρί μετά την έκρηξη στην Ναυτικά Βάση, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης
 
 
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΙ
[10-09-2012]
 
Τους λόγους για τους οποίους σημειώνεται καθυστέρηση στις πληρωμές για τις ζημιές που υπέστησαν γεωργοί και κτηνοτρόφοι λόγω της έκρηξης στο Μαρί, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
ΜΑΡΙ:ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΕΣ ΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗΣ
[22-06-2012]
 
Πώς θα επιλύθει το πρόβλημα στέγασης των δεκαέξι ατόμων που έχουν απορριφθεί για μεταστέγαση στο Μαρί, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΜΑΡΙ:ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ
[27-11-2012]
 
Για τους λόγους που δεν επιτρέπεται η εγγραφή νέων ψηφοφόρων στο Μαρι, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 8 από 8 [Σελίδες: 1]