Ανακοινωσεις: ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ | ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΚΙΕ) | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ | ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ |
 
   
   
 
 
ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ Δημοσίευση: 12-12-2018
Ομιλία βουλευτή Κ. Χατζηγιάννη στο Τρίτο Παγκόσμιο Φόρουμ κατά του Εγκλήματος της Γενοκτονίας υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΜΑΡΙ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 8 από 8 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΜΑΡΙ: ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
[22-06-2012]
 
Τι θα απογινει και ποια ειναι τα σχεδια της κυβερνησης για την κοινοτητα Μαρι ζητεί με γραπτή του ερώτηση ο Βουλευτής της Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΜΑΡΙ:ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
[22-06-2012]
 
Ποια ειναι τα σχεδια της κυβερνησης για την αναστηλωση της αρχαιας εκκλησιας στην κοινοτητα Μαρι, ζητεί με γραπτή του ερώτηση ο Βουλευτής της Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΜΑΡΙ:ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΗΚ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΥΓΙΟΥ - ΜΑΡΙ
[22-06-2012]
 
Κατά πάσο άχει αδειοδοτηθεί η ΑΗΚ για δημιουργία του εν λογω αποθηκευτικού χωρου στην περιοχή, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης και εκφράζει την ανησυχία του για το θέμα. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εμπορίου.
 
 
ΜΑΡΙ:ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
[25-06-2012]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η υλοποίηση του διαχωρισμού των οικοπέδων για μεταστέγαση των κατοίκων του Μαρί, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτης Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης και τονίζει την ανάγκη να επισπευθεί ο εν λόγω διαχωρισμός.
 
 
ΜΑΡΙ:ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ
[25-06-2012]
 
Τους λόγους που δεν επιδιορθώνονται όλα τα σπίτια στο Μαρί μετά την έκρηξη στην Ναυτικά Βάση, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης
 
 
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΙ
[10-09-2012]
 
Τους λόγους για τους οποίους σημειώνεται καθυστέρηση στις πληρωμές για τις ζημιές που υπέστησαν γεωργοί και κτηνοτρόφοι λόγω της έκρηξης στο Μαρί, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
ΜΑΡΙ:ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΕΣ ΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗΣ
[22-06-2012]
 
Πώς θα επιλύθει το πρόβλημα στέγασης των δεκαέξι ατόμων που έχουν απορριφθεί για μεταστέγαση στο Μαρί, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΜΑΡΙ:ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ
[27-11-2012]
 
Για τους λόγους που δεν επιτρέπεται η εγγραφή νέων ψηφοφόρων στο Μαρι, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 8 από 8 [Σελίδες: 1]