Ανακοινωσεις: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ | ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ |
 
   
   
 
 
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Δημοσίευση: 11-01-2019
Το ενδεχόμενο μεταφοράς της διαδικασίας σφράγισης των συμβολαίων για εργοδότηση αλλοδαπών στο Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας Αμμοχώστου που εδρεύει στη Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχ ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΛΑΡΝΑΚΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 15 [Σελίδες: 2] 1 2 Επόμενη
 
 
 
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
[18-06-2012]
 
 
 
ΛΑΡΝΑΚΑ: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ
[25-11-2009]
 
Γιατί το κράτος δεν προβαίνει σε επιδιόρθωση της “Πράσινης” πολυκατοικίας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΛΑΡΝΑΚΑ:ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΛΕ ΠΑΣΑ
[09-02-2016]
 
Εάν θα υλοποιηθεί εντός του 2016 η επιδιόρθωση της πολυκατοικίας στην πάροδο της οδού Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΛΑΡΝΑΚΑ: ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
[15-07-2014]
 
Για ποιους λόγους παρατηρείται στασιμότητα στην ανέγερση του νέου κτιρίου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και ποιο το σχετικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΛΑΡΝΑΚΑ: ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΕΜΑΧΙΟΥ
[26-10-2015]
 
Κατά πόσο υπάρχουν σχέδια για αξιοποίηση του κρατικού τεμαχίου στην οδό Δήμητρας στο κέντρο της Λάρνακας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Ενέργειας.
 
 
ΛΑΡΝΑΚΑ: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΛΕ ΠΑΣΑ
[07-05-2015]
 
Κατά πόσο υπάρχει σχέδιο επιδιόρθωσης της πολυκατοικίας στην οδό Πιαλέ Πασά, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΛΑΡΝΑΚΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
[15-06-2009]
 
Κατά πόσο προτίθεται να δημιουργήσει υπηρεσία “on call” ψυχιάτρου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Υγείας.
 
 
ΛΑΡΝΑΚΑ: ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
[18-09-2013]
 
Για τον τρόπο λειτουργίας των τριών ιδρυμάτων που φιλοξενούν άτομα με ειδικές ανάγκες, ανάπηρους και ηλικιωμένους και με ποια κριτήρια παραχωρείται η ετήσια χρηματική βοήθεια στο κάθε ίδρυμα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
[07-01-2009]
 
Κατά πόσο προτίθεται το κράτος να προχωρήσει στην κατασκευή του δρόμου εντός της Βιοτεχνικής Περιοχής Λάρνακας , ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
[27-03-2009]
 
Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ανέγερση της αίθουσα πολλαπλής χρήσεως της Τεχνικής Σχολής Λάρνακας , ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού .
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 15 [Σελίδες: 2] 1 2 Επόμενη