Ανακοινωσεις: ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ | ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΚΙΕ) | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ | ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ |
 
   
   
 
 
ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ Δημοσίευση: 12-12-2018
Ομιλία βουλευτή Κ. Χατζηγιάννη στο Τρίτο Παγκόσμιο Φόρουμ κατά του Εγκλήματος της Γενοκτονίας υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΚΥΠΡΟΣ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 345 [Σελίδες: 35] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη
 
 
 
ΚΑΘΑΡΟ ΥΛΙΚΟ ΕΣΚΑΦΩΝ ΣΥΜΕΠΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ
[11-04-2012]
 
Με απαιρώτηση έχω θέσει το θέμα τι μπορεί να γίνει με το υλικό εσκαφής και το οποίο είναι καθαρό και για ποιό λόγο αυτό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στα μπάζα.
 
 
ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
[14-05-2012]
 
Οι καθυστερήσεις στη παραχώρηση στεγαστικής βοήθειας πλησιάζουν το έτος. Η κυβέρνηση από τη μια εγκρίνει στη συμμετοχή του σχεδίου και από την άλλη κόβει κάθε πόρο. Ουσιαστικά με το τρόπο αυτό το σχέδιο παύει να έχει λογική, αφού προκαλεί και τεράστια προβλήματα στους αιτητές.
 
 
3 ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
[14-05-2012]
 
Θα πρέπει άμεσα να διεξαχθούν 3 έρευνες για το τραπεζικό σύστημα. Εδώ και τώρα θα πρέπει να υπάρχουν οι 3 έρευνες για να παοτελέσουν βάση των αποφάσεων που θα ακολουθήσουν.
 
 
ΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΡΠΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
[16-05-2012]
 
Αιτητές πολιτικού ασύλου ενώ λαμβάνουν το επίδομα ενοικίου από το κράτος αυτοί δεν το καταβάλλουν στους ενοικιαστές τους. Το θέμα επιβαρύνει τόσο τις υπηρεσίες του κράτους όσο και τα δικαστήρια. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει άμεσα η αρμόδιος υπουργός να προχωρήσει σε αλλαγή της διαδικασίας παραχώρησης του συγκεκριμένου επιδόματος.
 
 
ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΦΤΩΧΙΑ
[27-05-2012]
 
Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Δρ Κυριακός Χατζηγιάννης στην συζήτηση του θέματος «Η ανάγκη εφαρμογής ενός αποτελεσματικού στρατηγικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της φτώχιας» στην Ολομέλεια της Βουλής ανάφερε ότι πέραν του φαινόμενου της φτώχειας με οικονομικό και κοινωνικό χαρακτήρα.
 
 
ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΚΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ
[29-05-2012]
 
Με ερώτηση του ο Βουλευτής Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης ζητεί από το κυβέρνηση να τον ενημερώσει ποιανού ευθύνη είναι να τεθεί τέρμα στο κενό εποπτείας προς όφελος των τραπεζών που υπάρχει στο τόπο και οδηγείται ο τόπος από τη μια συμφορά στην άλλη.
 
 
ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
[17-10-2011]
 
Υπάρχει άμεση ανάγκη προώθησης των φωτοβολταικών συστημάτων σε διευρυμένη κλίμακα. Αυτή η στρατηγική μπορεί να δώσει διέξοδο και απάντηση στη ψηλή τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος. Ακολουθεί γραπτή απάντηση σε ερώτηση Βουλευτή Αμμοχώστου Δρα Κυριάκου Χατζηγιάννη.
 
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
[18-10-2011]
 
Την εγκατάσταση ΑΠΕ στο αγροτικό τομέα ζήτησε με επιστολή του ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Χατζηγιάννης
 
 
ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ
[07-06-2012]
 
Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας σχετικά με την ακρίβια στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ, η Κύπρος κατατάσσεται στις πιο ακριβές χώρες και διατηρεί την πρωτιά στις χώρες της Ευρωζώνης. Ειδικά στις κατηγορίες τροφίμων και μη αλκοολούχων ποτών, η Κύπρος κατέχει την τρίτη θέση ανάμεσα στις 17 χώρες της Ευρωζώνης. Στο ψωμί και στα δημητριακά κατέχει τη δεύτερη θέση και είναι κατά 14% πιο υψηλές οι τιμές από το μέσο όρο της ΕΕ. Αντίθετα, όσον αφορά τις τιμές του τυριού και των αυγών η Κύπρος κατέχει τη 15η θέση και οι τιμές είναι ίσες με το μέσο όρο της ΕΕ. Αξίζει να επισημανθεί η θεαματική βελτίωση που σημειώθηκε στο θέμα της τιμής του γάλακτος, όπου, ενώ το 2010 η Κύπρος κατείχε την πρωτιά στην ακρίβια με το επίπεδο τιμών να ξεπερνά κατά 37% το μέσο όρο στην ΕΕ, σήμερα το επίπεδο τιμών είναι ίσο με το μέσο όρο της ΕΕ.
 
 
ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
[08-06-2012]
 
Τα οχημάτα τα οποία δεν βρίσκονται στη κυκλοφορία θα μπορούν οι ιδιοκτήτες τους να αποταθούν στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών με σκοπό την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει προκύψει με την προ έξι μηνών γραπτή ειδοποίηση προς όλους τους ιδιοκτήτες ακινητοποιημένων οχημάτων να πληρώσουν αναδρομικά τα τέλη κυκλοφορίας μάλιστα για τη περίοδο που το όχημα τους βρισκόταν ακινητοποιημένο.
 
Map Based Activities 1 - 10 from 3451 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 345 [Σελίδες: 35] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη