Ανακοινωσεις: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ! ΓΙΑΤΙ; | ΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΑΡΩΝ: ΜΙΑ ΚΑΛΠΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ | ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ |
 
   
   
 
 
ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΟ 2016 Δημοσίευση: 20-09-2018
Γιατί καθυστερεί η καταβολή αποζημιώσεων σε πληγέντες από πλημμύρες που έγιναν το 2016 στην Αραδίππου και πότε υπολογίζεται να καταβληθούν, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτή ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 7 από 7 [Σελίδες: 1]
 
 
 
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ
[18-04-2012]
 
Η κατάσταση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας στα κατεχόμενα και οι δυνατότητες διάσωσής της. Το παοτέλεσμα της συζήτησης ήταν εφιαλτικό αφού κάθε ημέρα που περνά ο κίνδυνος αφανισμου της είναι πλέον ορατός.
 
 
ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ:ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΚ Η ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΡΙΖΟΚΑΡΠΑΣΟΥ
[09-10-2014]
 
Εαν εχούν δεχθεί αιτήματα από γονείς Τουρκοκυπρίων ή ακόμη και εποίκων για εγγραφή των παιδιών τους ως μαθητών στα ελληνικά σχολεία του Ριζοκαρπάσου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ
[24-11-2014]
 
Η Αγία Ζώνη στη παλαιά Αμμόχωστο στη διάθεση των πιστών έστω και κάτω από καθεστώς σκλαβιάς!
 
 
ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
[24-03-2016]
 
Κατά πόσο το κράτος προτίθεται να ετοιμάσει σχέδιο επανεγκατάστασης προσφύγων στις κατεχόμενες περιοχές (Καρπασίας), ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ
[03-04-2015]
 
Ένας μεγάλος αριθμός εκκλησιαστικών μνημείων στα κατεχόμενα μπορεί ακόμη να διασωθούν κάτω από τις σημερινές συνθήκες. Η κατάσταση πολλών βρίσκεται σε οριακή αντοχή και ο χρόνος πιέζει. Χρειάζεται άμεσα συντονισμός........
 
 
ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ:ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ
[04-04-2014]
 
Κατά πόσο μπορεί να αυξηθεί η ποσότητα του πετρελαίου στους εγκλωβισμένους γεωργούς μας και γιατι καθυστερει η παραχώρηση του, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ:ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΖΩΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ
[17-06-2014]
 
Τους λόγους που δεν έχουν αποσταλεί φάρμακα για τα ζώα στους εγκλωβισμένους γεωργούς μας, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 7 από 7 [Σελίδες: 1]