Ανακοινωσεις: ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ | ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΚΙΕ) | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ | ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ |
 
   
   
 
 
ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ Δημοσίευση: 12-12-2018
Ομιλία βουλευτή Κ. Χατζηγιάννη στο Τρίτο Παγκόσμιο Φόρουμ κατά του Εγκλήματος της Γενοκτονίας υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 81 [Σελίδες: 9] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη
 
 
 
Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
[18-04-2012]
 
Κοινοβουλευτικη Επιτροπη Συγκοινωνιων & Εργων - Αυτεπαγγελτο θεμα: Η αθλια κατασταση στην οποια βρισκεται ο αυτοκινητοδρομος Ελευθερης Αμμοχωστου – Λαρνακας και η αναγκη επιδιορθωσης του
 
 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
[18-04-2012]
 
Με προφορική πληροφόρηση που είχα, πάρθηκε σχετική απόφαση για επιδιορθωση του δρόμου, ωστόσο όμως χωρίς χρονοδιάγραμμα.
 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
[20-04-2012]
 
Σε γραπτή επαιρώτηση σχετικά με το που βρίσκεται η υλοποίηση του έργου του κολυμβητήριου Αμμοχώστου η κυβέρνηση απαντά με αόριστο τρόπο
 
 
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ
[20-04-2012]
 
Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στη καταβολή των κρατικών ενισχύσεων στις περιπτώσεις ζημιών παρουσιάζει η Κυπρος και ως εκ τούτου θα πρέπει να αλλάξει τις διαδικασίες της. Με επαιρώτηση έχει θέσει το θέμα ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΝΕΥΡΟΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
[11-05-2012]
 
Τα άτομα και οι οικογένειες με νευροαναπτυξαικες παθήσεις έχουν τεράστια ανάγκη αλληλεγγύης από τη πολιτεία και οφείλουμε να ετοιμάσουμε και να εφαρμόσουμε πολιτική. Η σημερινή απραξία επί του θέματος δεν μας τιμά ως σύγχρονη χώρα.
 
 
ΚΛΟΠΕΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
[20-05-2012]
 
Οι κλοπές παλαιών μετάλλων θα απασχολήσουν τη Βουλή με σκοπό την εξέταση τρόπων αποτροπής και πάταξης του κοινωνικού αυτού φαινομένου που βασανίζει χιλιάδες κόσμου το τελευταίο διάστημα.
 
 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ
[10-02-2015]
 
Ο βουλευτής Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης επισήμανε την ανάγκη για την ανεγερση Πρότυπου Κέντρου Αυτισμού Επαρχίας Αμμοχώστου στην Αγία Νάπα.
 
 
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΜΑΤΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
[29-05-2012]
 
Το αρχικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου αλλάζει και ετοιμάζεται ένα νέο χρονοδιάγραμμα το οποίο μεταθέτει το όλο έργο σε βάθος χρόνου με ανοικτό ορίζοντα.
 
 
ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΥΒΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
[30-05-2012]
 
Τη κατακραυγή του κόσμου της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου επιβεβαίωσαν τα συμπεράσματα συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής όπου ο πολίτης στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου πληρώνει 4 φορές για τα σκύβαλα. Η 1η στη τοπική αρχή, η δεύτερη στη Green Tod, η 3η κατά την αγορά κάθε συσκευασίας και η 4η στη πληρωμή ποινών γιατί υπάρχουν και λειτουργούν οι χωματερές. Αυτό το απαράδεκτο κόστος δεν μπορεί να συνεχιστεί και να καταστρέφει οικονομικά νοικοκυριά και τοπικές αρχές της Αμμοχώστου επειδή το κράτος και η κυβέρνηση σχεδίασαν λανθασμένα και ασυντόνιστα τα συστήματα διαχείρισης των αποβλήτων.
 
 
ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΥΒΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
[30-05-2012]
 
Συζητήθηκε στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής το καυτό θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου και Λάρνακας μετά από εγγραφή του θέματος από τους βουλευτές Αμμοχώστου Δρα Χατζηγιάννη Κυριάκο και Γιώργο Γεωργίου. Κατά τη συνεδρίαση έγινε σαφέστατη διαπίστωση για το απαράδεκτο και ζητήθηκε από τη κυβέρνηση να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου με το διαχειριστή καθώς επίσης να γίνει εκ νέου προβληματισμός για λήψη πρόσθετων μέτρων ώστε να μειωθεί το κόστος διαχείρισης των σκυβάλων.
 
Map Based Activities 1 - 10 from 811 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 81 [Σελίδες: 9] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενη