Ανακοινωσεις: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ! ΓΙΑΤΙ; | ΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΑΡΩΝ: ΜΙΑ ΚΑΛΠΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ | ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ |
 
   
   
 
 
ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΟ 2016 Δημοσίευση: 20-09-2018
Γιατί καθυστερεί η καταβολή αποζημιώσεων σε πληγέντες από πλημμύρες που έγιναν το 2016 στην Αραδίππου και πότε υπολογίζεται να καταβληθούν, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτή ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΚΑΝΤΟΥ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 7 από 7 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΚΑΝΤΟΥ:ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΥΛΩΝΩΝ ΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ
[09-04-2012]
 
Πάνα από τα νέα προσφυγικά οικόπεδα που έχουν δωθεί σε νεαρά ζευγάρια στο Καντού περνού οι πυλώνες της υψηλής τάσης της ΑΗΚ. Έχω θέσει εκ νέου το αίτημα για απομάκρυνση τους.
 
 
ΚΑΝΤΟΥ:ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΤΟΥ
[09-04-2012]
 
Καθυστερεί αφάνταστα η υδροδότηση των νέων οικοπέδων στο Καντού, θέμα που έχω θέσει στη Κυβέρνηση, επειδή αυτό προακλεί καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του κτισίματος των σπιτιών των νέων προσφυγικών ζευγαριών.
 
 
ΚΑΝΤΟΥ:ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ
[09-04-2012]
 
Την ανάγκη επιδιόρθωσης του δρόμου που οδηγεί προς τα νέα οικόπεδα προσφύγων στο Καντού έχει θέσει ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης
 
 
ΚΑΝΤΟΥ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΚ ΣΠΙΤΙΩΝ
[07-03-2013]
 
Τους λόγους που δεν καλείται ο κοινοτικό συμβούλιο Καντού να λαμβάνει μέρος στις συνεδριάσεις που αφορουν την παραχώρηση κατοικιών, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΚΑΝΤΟΥ:ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
[06-06-2013]
 
Για την χρήση των αχρησιμοποίητων και εκτός λειτουργίας κτηνοτροφικών μονάδων στην κοινότητα Καντού, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
ΚΑΝΤΟΥ:ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ
[07-07-2014]
 
Πάνω σε ποια βάση έχουν δοθεί κατοικίες σε Τουρκοκυπρίους που δεν θεωρούνται πρόσφυγες στην Κοινότητα Καντού και κατά πόσο έχει ελεγχθεί εάν διαμένουν μόνιμα σ’αυτές, ως επίσης εάν έχουν το δικαίωμα οι εν λόγω Τουρκοκύπριοι να μην καταβάλλουν τις οφειλές τους προς την τοπική αρχή, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΚΑΝΤΟΥ: ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
[06-03-2013]
 
Τους λόγους που καθυστερεί η μεταβίβαση του πάρκου από τη σχολική εφορεία στο κοινοτικό συμβούλιο Καντού, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 7 από 7 [Σελίδες: 1]