Ανακοινωσεις: REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS |
 
   
   
 
 
REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS Δημοσίευση: 17-06-2018
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 6 από 6 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ:ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
[06-11-2012]
 
Τι είδους ζημιές έχει υποστεί η πολυκατοικία που ανεγέρθηκε πρόσφατα για τους πρόσφυγες στον Άγιο Ιωάννη Κάτω Πολεμιδιών και πότε θα επιδιορθωθεί, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
[20-03-2009]
 
Κατά πόσο τηρούνται οι όροι λειτουργίας του γηπέδου στα Κάτω Πολεμίδια, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ:ΑΔΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ - ΠΛΑΤΡΩΝ
[15-01-2016]
 
Γιατί ο φωτισμός του δρόμου από τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών προς τις Πλάτρες πληρώνεται από το κοινοτικό συμβούλιο συνοικισμού αυτοστέγασης Πάνω Πολεμιδιών, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Μεταφορών.
 
 
ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ
[07-07-2015]
 
Κατά πόσο θα ανεγερθεί νέο κοιμητήριο σε χώρο όπου παλαιότερα ήταν χώρος για απόρριψη μπαζών στην κοινότητα Πάνω Πολεμιδιών, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ”
[23-01-2013]
 
Για τους λόγους που καθυστερεί η παραχώρηση της κρατικής οικονομικής βοήθειας στο ίδρυμα και πότε θα δοθεί, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ:ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
[28-05-2014]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία ετοιμασίας των συμβολαίων μίσθωσης βιοτεχνικών οικοπέδων στη βιοτεχνική περιοχή Πάνω Πολεμιδιών, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 6 από 6 [Σελίδες: 1]