Ανακοινωσεις: ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ | ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΚΙΕ) | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ | ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ |
 
   
   
 
 
ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ Δημοσίευση: 12-12-2018
Ομιλία βουλευτή Κ. Χατζηγιάννη στο Τρίτο Παγκόσμιο Φόρουμ κατά του Εγκλήματος της Γενοκτονίας υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 6 από 6 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ:ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
[06-11-2012]
 
Τι είδους ζημιές έχει υποστεί η πολυκατοικία που ανεγέρθηκε πρόσφατα για τους πρόσφυγες στον Άγιο Ιωάννη Κάτω Πολεμιδιών και πότε θα επιδιορθωθεί, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
[20-03-2009]
 
Κατά πόσο τηρούνται οι όροι λειτουργίας του γηπέδου στα Κάτω Πολεμίδια, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ:ΑΔΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ - ΠΛΑΤΡΩΝ
[15-01-2016]
 
Γιατί ο φωτισμός του δρόμου από τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών προς τις Πλάτρες πληρώνεται από το κοινοτικό συμβούλιο συνοικισμού αυτοστέγασης Πάνω Πολεμιδιών, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Μεταφορών.
 
 
ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ
[07-07-2015]
 
Κατά πόσο θα ανεγερθεί νέο κοιμητήριο σε χώρο όπου παλαιότερα ήταν χώρος για απόρριψη μπαζών στην κοινότητα Πάνω Πολεμιδιών, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ”
[23-01-2013]
 
Για τους λόγους που καθυστερεί η παραχώρηση της κρατικής οικονομικής βοήθειας στο ίδρυμα και πότε θα δοθεί, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ:ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
[28-05-2014]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία ετοιμασίας των συμβολαίων μίσθωσης βιοτεχνικών οικοπέδων στη βιοτεχνική περιοχή Πάνω Πολεμιδιών, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 6 από 6 [Σελίδες: 1]