Ανακοινωσεις: REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS |
 
   
   
 
 
REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS Δημοσίευση: 17-06-2018
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
[15-01-2016]
 
Εάν θα προχωρήσουν σε ανακαίνιση του Δημοτικού Σχολείου Μουτταγιάκας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας.
 
 
ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ:ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
[12-11-2013]
 
Μέχρι ποιο σημείο βρίσκονται οι επιδιορθώσεις του Δημοτικού Σχολείου Μουτταγιάκας, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας.
 
 
ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ:ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
[18-02-2014]
 
Κατά πόσο υπάρχει πρόθεση για ανέγερση πολυδύναμου κέντρου στη Μουτταγιάκα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΑ:ΑΠΟΧΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ
[18-02-2014]
 
Κατά πόσο το αποχετευτικό έργο θα καλύψει και τους προσφυγικούς συνοικισμούς στη Μουτταγιάκα, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]