Ανακοινωσεις: ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ | ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΚΙΕ) | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ | ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ |
 
   
   
 
 
ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ Δημοσίευση: 12-12-2018
Ομιλία βουλευτή Κ. Χατζηγιάννη στο Τρίτο Παγκόσμιο Φόρουμ κατά του Εγκλήματος της Γενοκτονίας υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΖΥΓΙ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 10 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΖΥΓΙ: ΟΣΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΥΓΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΥΣΗ ΚΡΕΑΤΑΛΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
[30-05-2012]
 
Ερώτηση σχετικά με οσμές, οι οποίες προέρχονται από τη καύση κρεαταλεύρων αλλά και παλαιών ελαστικών στις εγκαταστάσεις της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
ΖΥΓΙ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΖΥΓΙ
[30-05-2012]
 
Ερώτηση, μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται ο σχεδιασμός και η δημιουργία του αποχετευτικού συστήματος στο Ζύγι, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του και κατά πόσο υπάρχει διαθέσιμο κονδύλι στους προϋπολογισμούς για την υλοποίηση του εν λόγω έργου.
 
 
ΖΥΓΙ: ΑΠΟΚΟΠΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
[30-05-2012]
 
Εδώ και ένα χρόνο κατασκευαστική εταιρεία στο Ζύγι έχει αποκόψει το μονοπάτι / δρόμο που διέρχεται από το τεμάχιο τους για σκοπούς ανάπτυξης. Το πρόβλημα παρόλη την ενημέρωση της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας εξακολουθεί να υπάρχει.
 
 
ΖΥΓΙ: ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ
[30-05-2012]
 
Στο Ζύγι υπάρχουν αυξημένες ανάγκες στέγασης νεαρών ζευγαριών. Προκύπτουν ανάγκες οικοπέδων περίπου 5 με 10 για κάθε έτος. Τα υφιστάμενα οικόπεδα παραχωρήθηκαν για σκοπούς μεταστέγασης του Μαρί. Χρειάζεται να λάβουμε υπόψη μας ότι η κοινότητα Ζυγίου βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα απομακρυσμένη περιοχή και ως εκ τούτου χρειάζεται τα νέα ζευγάρια να έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν στη Κοινότητα και να μην είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείπουν τη Κοινότητα. Δυστυχώς το κράτος δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στο αίτημα της Κοινότητας για διαχωρισμό νέων οικοπέδων. Ερώτηση, κατά πόσο το κράτος προτίθεται να ανοίξει και να διαχωρίσει νέα οικόπεδα και πότε προτίθεται να το πράξει, αφού υπάρχει αριθμός ενδιαφερομένων νεαρών προσφυγικών ζευγαριών.
 
 
ΖΥΓΙ: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ
[25-05-2012]
 
Το κοινοτικό καφενείο στο Ζύγι παρουσιάζει βλάβες, όπως π.χ. οι πόρτες του εν λόγω καφενείου δεν κλείνουν. Μάλιστα μετά από επίσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών έχουν δοθεί οδηγίες για την επιδιόρθωση του, αλλά αυτό δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν κατέστη δυνατό. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΖΥΓΙ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΑΣΣΑΛΩΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ
[30-05-2012]
 
Ερώτηση, ότι η ΑΗΚ προτίθεται να δημιουργήσει υπαίθρια αποθήκη για αποθήκευση πασσάλων εμπλουτισμένων με ειδική χημική ουσία στην περιοχή Μάρι προς Ζύγι.
 
 
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΟ ΖΥΓΙ
[06-09-2012]
 
Τους λόγους για τους οποίους δεν έχουν πληρωθεί τα δικαιώματα στην ΑΗΚ για την ηλεκτροδότηση των δημόσιων χώρων, για σκοπούς διαχωρισμού των προσφυγικών οικοπέδων στο Ζύγι, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση της Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΖΥΓΙ: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ
[09-03-2015]
 
Κατά πόσο υπάρχει σχέδιο επιδιόρθωσης των σπιτιών στο συνοικισμό που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της υγρασίας, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΖΥΓΙ: ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΜΑΡΙ
[15-05-2009]
 
Για το διαχωρισμό των οικοπέδων που θα μεταστεγαστούν οι πρόσφυγες που διαμένουν στην κοινότητα Μαρί , ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών.
 
 
ΖΥΓΙ:ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ
[28-05-2014]
 
Τους λόγους που παράμεινε αναμμένος ο φωτισμός στο αλιευτικό καταφύγιο Ζυγίου, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 10 [Σελίδες: 1]