Ανακοινωσεις: REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS |
 
   
   
 
 
REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS Δημοσίευση: 17-06-2018
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΙΟΥ ΣΤΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
[26-04-2010]
 
Τους λόγους που καθυστερεί η εγκατάσταση τηλεφωνικού δικτύου για τις ανάγκες της βιοτεχνικής περιοχής Ξυλοτύμπου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
[04-05-2010]
 
Αν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τη δημιουργία βιοτεχνικής περιοχής στην Ξυλοτύμπου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
[15-10-2010]
 
Εάν προτίθεται το κράτος να σχεδιάσει και να υλοποιήσει σύντομα πρόσβαση από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας προς τη βιοτεχνική περιοχή της Ξυλοτύμπου και αντιθέτως, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
[19-02-2016]
 
Για ποιους λόγους μέχρι σήμερα δεν κατασκευάστηκε η πρόσβαση από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας προς τη βιοτεχνική περιοχή της Ξυλοτύμπου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]