Ανακοινωσεις: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ! ΓΙΑΤΙ; | ΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΑΡΩΝ: ΜΙΑ ΚΑΛΠΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ | ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ |
 
   
   
 
 
ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΟ 2016 Δημοσίευση: 20-09-2018
Γιατί καθυστερεί η καταβολή αποζημιώσεων σε πληγέντες από πλημμύρες που έγιναν το 2016 στην Αραδίππου και πότε υπολογίζεται να καταβληθούν, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτή ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΑΥΓΟΡΟΥ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΑΙΤΙΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
[21-05-2012]
 
ΝΑΙ στη στήριξη της Λαικής Τράπεζας όχι ωστόσο στήριξη σε καμία τράπεζα χωρίς το κράτος να έχει έτοιμο σχέδιο Β που να κατανέμει τις ελάχιστες δανειστικές ικανότητες του κράτους με το σχεδιασμένο στρατηγικό τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης.
 
 
ΑΥΓΟΡΟΥ: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
[11-03-2016]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία για τη μόνωσή της στέγη της Τεχνικής Σχολής Αυγόρου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας.
 
 
ΑΥΓΟΡΟΥ: ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
[24-10-2014]
 
Κατά πόσο θα διαχωριστούν οικόπεδα για φτωχές οικογένειες στο Αυγόρου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΑΥΓΟΡΟΥ: ΑΝΑΔΑΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
[07-07-2015]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται ο αναδασμός στο Αυγόρου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]