Ανακοινωσεις: ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ | ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ |
 
   
   
 
 
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ Δημοσίευση: 23-03-2018
Το φαινόμενο όπου αλλοδαποί εργάτες αιτούνται πολιτικό άσυλο και εγκαταλείπουν τις εργασίες και τους εργοδοτες τους, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΑΥΓΟΡΟΥ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]
 
 
 
ΑΙΤΙΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
[21-05-2012]
 
ΝΑΙ στη στήριξη της Λαικής Τράπεζας όχι ωστόσο στήριξη σε καμία τράπεζα χωρίς το κράτος να έχει έτοιμο σχέδιο Β που να κατανέμει τις ελάχιστες δανειστικές ικανότητες του κράτους με το σχεδιασμένο στρατηγικό τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης.
 
 
ΑΥΓΟΡΟΥ: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ
[11-03-2016]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία για τη μόνωσή της στέγη της Τεχνικής Σχολής Αυγόρου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας.
 
 
ΑΥΓΟΡΟΥ: ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
[24-10-2014]
 
Κατά πόσο θα διαχωριστούν οικόπεδα για φτωχές οικογένειες στο Αυγόρου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΑΥΓΟΡΟΥ: ΑΝΑΔΑΣΜΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
[07-07-2015]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται ο αναδασμός στο Αυγόρου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 4 από 4 [Σελίδες: 1]