Ανακοινωσεις: ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ | ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΚΙΕ) | ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ | ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ |
 
   
   
 
 
ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ Δημοσίευση: 12-12-2018
Ομιλία βουλευτή Κ. Χατζηγιάννη στο Τρίτο Παγκόσμιο Φόρουμ κατά του Εγκλήματος της Γενοκτονίας υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ  
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 33 [Σελίδες: 4] 1 2 3 4 Επόμενη
 
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΣΠΗΛΙΩΝ
[25-07-2011]
 
Την αναβάθμιση της περιοχής των Σπηλιών ζητά ο βουλευτής Αμμοχωστού Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΣ
[25-07-2011]
 
Μεχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η κατασκευή της μαρίνας στο Παραλίμνι, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Εμπορίου.
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ:ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
[08-06-2012]
 
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
[26-08-2012]
 
Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του αλιευτικού καταφυγίου Αγίας Τριάδας στο Παραλίμνι σε ενημέρωση που έκανε η κυβέρνηση στο βουλευτή Αμμοχώστου δρα Κυριάκος Χατζηγιάννη. Προς ενημέρωση σας και η απαντηση του Υπουργού Γεωργίας.
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ:ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΑ
[25-07-2011]
 
Για τη δημιουργία αθλητικών γηπέδων στον Πρωταρά και για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους, ζητεί ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ
[25-07-2011]
 
Μεχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η ανέγερση κλειστής αίθουσας αθλοπαιδιών, ζητεί ο Βουλευτής Αμμοχώστου Δρας Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας.
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΑΛΛΑΓΗ ΧΟΡΤΟΤΑΠΗΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
[27-07-2011]
 
Μεχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η επανακατασκευή του χορτοτάπητα του Αθλητικού Κέντρου Παραλιμνίου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας.
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΟΡΤΟΤΑΠΗΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
[02-12-2014]
 
Γιατί δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα η αλλαγή του χορτοτάπητα του Αθλητικού Κέντρου Παραλιμνίου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. Προς ενημέρωση σας και η απάντηση του Υπουργού Παιδείας.
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΙΚΙΣΜΟ
[01-02-2011]
 
Για ποιους λόγους έχουν παραμεληθεί και δεν καθαρίζονται τα τρία πάρκα στο συνοικισμό Παραλιμνίου κι εάν πρόκειται να καθαριστούν και αναβαθμιστούν από τις αρμόδιες αρχές, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ
[25-05-2015]
 
Μέχρι ποιο στάδιο βρίσκεται η υλοποίηση του έργου της κλειστής αίθουσας αθλοπαιδιών στο δήμο Παραλιμνίου, ζητεί να ενημερωθεί με ερώτηση του ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 33 [Σελίδες: 4] 1 2 3 4 Επόμενη