Ανακοινωσεις: ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ | ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ 2016 |
 
   
   
 
 
ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Δημοσίευση: 16-05-2018
Λόγω της άφιξης πολλών χιλιάδων επισκεπτών τόσο ξένων όσο και ντόπιων στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου, όπως και κάθε χρόνο, τα περιστατικά στις Πρώτες Βοήθειες αυξάνοντα ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις   Καλοσωρίσατε στην ιστοσελίδα του Δρ. Κυριάκου Χατζηγιάννη  
   
 
περισσότερα
 
 
 
Αρθρο που πρέπει να διαβάσετε
 

Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννης στην ομιλία του για τους προυπολογισμούς του 2017 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το σύστημα και εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης.

Έκθεση βουλευτή Κυριάκου Χατζηγιάννη, εισηγητής στην Επιτροπή για την Δημοκρατία, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα. 26η Ετήσια Σύνοδος Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ.ΟΑΣΕ). 05-09 Ιουλίου 2017 Μινσκ, Λευκορωσία.

Ομιλία του βουλευτή δρ Κυριακού Χατζηγιάννη, όπου στο πλαίσιο της 26ης Ετήσιας Συνόδου της Κ.Σ. του ΟΑΣΕ στο Μινσκ της Λευκορωσίας (5-9 Ιουλίου 2017), ως εισηγητής της Επιτροπής Δημοκρατίας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ανθρωπιστικών Θεμάτων παρουσιάζει την έκθεση του για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ομιλία

Ψήφισμα με τίτλο «Αγνοούμενοι σε σχέση με ένοπλες συγκρούσεις» που παρουσιάσε ο κος Χατζηγιάννης στη διάρκεια των εργασιών της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα στην Κ.Σ.ΟΑΣΕ στο Ελσίνκι.

 
Πολιτική θέση
 

Ομιλία του βουλευτή δρ Κυριακού Χατζηγιάννη, όπου στο πλαίσιο της 26ης Ετήσιας Συνόδου της Κ.Σ. του ΟΑΣΕ στο Μινσκ της Λευκορωσίας (5-9 Ιουλίου 2017), ενημερώνει για τις συνομιλίες για το Κυπριακό στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας.

ΤΗΡΗΣΑ ΑΠΟΧΗ ΣΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ 2,5 δι ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Μέσα σε μόνο 8 ώρες αυξήθηκε το εθνικό δάνειο με 2,5 δις. για να διασώσουμε εν πρώτης μια τράπεζα. Θεωρώ ότι το ελάχιστο χρονικό διάστημα που σκοπίμως μας δόθηκε καθυστερημένα για λήψη απόφασης για ένα τόσο σημαντικό θέμα αποτελεί εκβιασμό και τέτοιοι μέθοδοι δεν μπορούν να ακολουθούνται από αυτούς οι οποίοι εξανέμισαν τις δεκάδες δισεκατομμύρια του Κυπρίου πολίτη στη κάθε γωνιά του πλανήτη. Προκειμένου να διασωθεί το τραπεζικό σύστημα τέθηκε στην Βουλή ενώπιων μας αυτή η απόφαση ως το μοναδικό σενάριο και στο οποίο κληθήκαμε να τοποθετηθούμε χωρίς καμία μα καμία τεκμηρίωση και μελέτη. Η τήρηση αποχής με κάθε συναίσθημα ευθύνης ήταν επακόλουθη και σκοπούσε στη δημιουργία προβληματισμού, αφού δεν είχα πειστεί για την μοναδικότητα της εν λόγου αποφάσεως καθώς επίσης τη σκοπιμότητα του εκβιασμού.

 
  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ