Ανακοινωσεις: ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΣ ΟΑΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ | ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ | Ο ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2019 |
 
   
   
 
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ Κ.Σ. ΟΑΣΕ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσίευση: 08-07-2019
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 12-06-2019
 
Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης θα μεταβεί στην Κέρκυρα όπου θα λάβει μέρος στην 91η Σύνοδο Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστήμιων που θα γίνει στις 14 και 15 Ιούνιου 2019.
 

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης, μεταβαίνει αύριο Πέμπτη, 13 Ιουνίου, στην Κέρκυρα, για να συμμετάσχει στην 91η Σύνοδο Πρυτάνεων και Προέδρων Διοικουσών Επιτροπών των Ελληνικών Πανεπιστημίων, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης από τον Προεδρεύοντα της Συνόδου, Καθηγητή Βασίλειο Χρυσικόπουλο, Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στη Σύνοδο, οι εργασίες της οποίας θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Ιουνίου 2019, θα παρουσιαστεί το Πρωτόκολλο Συνεργασίας Συνόδων Πρυτάνεων Κύπρου και Ελλάδας και θα συζητηθούν ευρύτερα ζητήματα, που άπτονται του πλαισίου λειτουργίας και ανάπτυξης των ελληνικών πανεπιστημίων.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus