Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Δημοσίευση: 14-10-2019
Παρακαλείται ο αρμόδιος υπουργός να πληροφορήσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία μεταβίβασης του νέου χώρου για το νέο κοιμητήριο ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Κ.Σ.ΟΑΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 30-05-2019
 
Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννης βρίσκεται στην Ουκρανία για επιτόπια διερευνητική αποστολή μαζί με την Πρόεδρο της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα, της Κ.Σ. ΟΑΣΕ.
 

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη, Εισηγητής της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα, της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ), βρίσκεται στην Ουκρανία, για να συμμετάσχει από 30/05/2019 μέχρι 03/06/2019 σε επιτόπια διερευνητική αποστολή με την Πρόεδρο της εν λόγω Επιτροπής, Ελβετίδα βουλευτή, κα Margareta Kiener-Nellen. Την αποστολή θα συνοδεύσει μέλος της Διεθνούς Γραμματείας της Κ.Σ. ΟΑΣΕ.

Η αντιπροσωπία θα έχει χωριστές συναντήσεις με Μέλη του Ουκρανικού Κοινοβουλίου, με τον Επικεφαλής και Μέλη της Ειδικής Αποστολής Παρατηρητών του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία, την Επικεφαλής της Αποστολής Παρατηρητών για θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ,  καθώς και με εκπροσώπους μη-κυβερνητικών οργανισμών, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus