Ανακοινωσεις: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ | ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΟΑΣΕ | ΕΚΘΕΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΟΑΣΕ | ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ | GREEKLISH: ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ |
 
   
   
 
 
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΟΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Δημοσίευση: 22-05-2019
Παρέμβαση βουλευτή Κ. Χατζηγιάννη σε σεμινάριο με θέμα "Κώδικας δεοντολογίας του ΟΑΣΕ για τις πολιτικοστρατιωτικές πτυχές της ασφάλειας" που έγινε στη Λάρνακα 22/05/2019 ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 14-05-2019
 
Την ανάγκη στέγασης ανήλικων παιδιών με ειδικές ανάγκες στην επαρχία Αμμοχώστου αναφέρει με επιστολή του...........
 

Την ανάγκη στέγασης ανήλικων παιδιών με ειδικές ανάγκες στην επαρχία Αμμοχώστου αναφέρει με επιστολή του προς την Υπουργό Εργασίας ο βουλευτής Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης και εισηγείται το ενδεχόμενο δημιουργίας ξενώνα φιλοξενίας για τα εν λόγω παιδιά.

«Η δημιουργία τέτοιου ξενώνα (φιλοξενίας ανήλικων παιδιών με ειδικές ανάγκες) είναι μια καλή λύση για την φιλοξενία παιδιών που απεβίωσαν οι γονείς τους και δεν έχουν κηδεμόνα, που οι γονείς τους είναι ακατάλληλοι για την φροντίδα τους είτε ακόμα και περιστασιακά βάσει των δυσκολιών και αναγκών της οικογένειας τους», τόνισε ο κ. Χατζηγιάννης.

Η φιλοσοφία λειτουργίας του ξενώνα είναι να καλύπτει με πολλαπλούς τρόπους τις ανάγκες των παιδιών με ειδικές ανάγκες και καλεί την Υπουργό να μελετήσει την εισήγησή του.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus