Ανακοινωσεις: ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΣ ΟΑΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ | ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ | Ο ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2019 |
 
   
   
 
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ Κ.Σ. ΟΑΣΕ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσίευση: 08-07-2019
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Κ.Σ. ΟΑΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 19-04-2019
 
Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννης βρίσκεται στα Σκόπια για να συμμετάσχει στην αποστολή παρατηρητών της Κ.Σ.ΟΑΣΕ για την παρακολούθηση των προεδρικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 21/04/2019.
 

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ), βρίσκεται στα Σκόπια για να συμμετάσχει σε αποστολή που διοργανώνει η Κ.Σ. ΟΑΣΕ για την παρακολούθηση των προεδρικών εκλογών στη χώρα, που θα διεξαχθούν στις 21 Απριλίου 2019.

Στην αποστολή της Κ.Σ. ΟΑΣΕ, θα συμμετέχουν περί τους 31 βουλευτές από συμμετέχοντα Κράτη του Οργανισμού, οι οποίοι θα αναπτυχθούν σε διάφορες πόλεις. Στο πλαίσιο της αποστολής αναμένεται να πραγματοποιηθούν χωριστές συναντήσεις με υποψήφιους και με εκπροσώπους των εκλογικών αρχών της χώρας και θα υπάρξει ενημέρωση από τη μακράς διαρκείας αποστολή παρακολούθησης των εκλογών, που διοργάνωσε το Γραφείο Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ODIHR). Θα πραγματοποιηθούν, επίσης, χωριστές επαφές με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών.

Την ημέρα των εκλογών, ο κ. Χατζηγιάννη θα  πραγματοποιήσει επισκέψεις σε εκλογικά κέντρα στα Σκόπια για επί τόπου παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας.

 

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus