Ανακοινωσεις: Ο ΠΕΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2019 | ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ | ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΌ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΣΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΣ ΟΑΣΕ | ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ |
 
   
   
 
 
Ο ΠΕΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2019 Δημοσίευση: 20-04-2019
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ Κ.Σ.ΟΑΣΕ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 08-04-2019
 
Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης, βρίσκεται στην Κοπεγχάγη, για να συμμετάσχει στη Συνάντηση του Προεδρείου της Κ.Σ. ΟΑΣΕ.
 

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ. ΟΑΣΕ), βρίσκεται στην Κοπεγχάγη, για να συμμετάσχει στη Συνάντηση του Προεδρείου της Κ.Σ. ΟΑΣΕ, υπό την ιδιότητά του ως Εισηγητής της Γενικής Επιτροπής της Συνέλευσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τη Δημοκρατία και τα Ανθρωπιστικά Θέματα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 08 και 09 Απριλίου 2019. .

Στα πλαίσια της Συνάντησης, ο κ. Χατζηγιάννη θα παρουσιάσει Προσχέδιο Έκθεσης, που συνέταξε εκ μέρους της Επιτροπής, αναφορικά με την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περιοχή του ΟΑΣΕ, καθώς και σχετικό Προσχέδιο Ψηφίσματος. Το εν λόγω Προσχέδιο θα τεθεί προς έγκριση στην Ετήσια Σύνοδο της Κ.Σ. ΟΑΣΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο Λουξεμβούργο τον προσεχή Ιούλιο.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus