Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Κ.Σ. ΟΑΣΕ Δημοσίευση: 06-12-2019
Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη, Πρόεδρος της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισ ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΤΗΣ Κ.Σ. ΟΑΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 28-03-2019
 
Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννης βρίσκεται στην Ουκρανία για να συμμετάσχει στην αποστολή παρατηρητών της Κ.Σ.ΟΑΣΕ για την παρακολούθηση των προεδρικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 31/03/2019.
 

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη βρίσκεται στην Ουκρανία, όπου θα συμμετάσχει σε αποστολή παρατηρητών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ.  ΟΑΣΕ) για την παρακολούθηση των προεδρικών εκλογών στη χώρα, στις 31 Μαρτίου 2019.

Στην αποστολή της Κ.Σ. ΟΑΣΕ, συμμετέχουν περί τους 110 βουλευτές από 30 και πλέον συμμετέχοντα Κράτη του Οργανισμού, οι οποίοι θα αναπτυχθούν σε διάφορες πόλεις της Ουκρανίας. Το πρόγραμμα της αποστολής περιλαμβάνει χωριστές συναντήσεις με υποψήφιους και με εκπροσώπους των εκλογικών αρχών της χώρας, καθώς και ενημέρωση από τη μακράς διαρκείας αποστολή παρακολούθησης των εκλογών, που διοργάνωσε το Γραφείο Δημοκρατικών Θεσμών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ODIHR). Θα πραγματοποιηθούν επίσης χωριστές επαφές με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της κοινωνίας των πολιτών. Ο κ. Χατζηγιάννης θα μεταβεί στο Κραματόρσκ, όπου θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε εκλογικά κέντρα για επί τόπου παρακολούθηση της εκλογικής διαδικασίας.

Εξάλλου, υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τα Ανθρωπιστικά Θέματα της Κ.Σ. ΟΑΣΕ, θα έχει συναντήσεις σήμερα, 28 Μαρτίου με εκπροσώπους αρχών της Ουκρανίας στα πλαίσια ετοιμασίας Έκθεσής του και σχετικού Προσχεδίου Ψηφίσματος με θέμα «Ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης για την προώθηση της ασφάλειας: ο ρόλος των Κοινοβουλίων".

Την 1η Απριλίου ο κ. Χατζηγιάννης θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα πλαίσια συμμετοχής του στην Ad Hoc Επιτροπή για τη Μετανάστευση της ΚΣ ΟΑΣΕ. Εκεί θα πραγματοποιηθούν χωριστές συναντήσεις με εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, διεθνών οργανισμών και μη-κυβερνητικών οργανώσεων, που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα στο Βέλγιο, αλλά και αρμοδίων υπηρεσιών της χώρας. Θα πραγματοποιηθούν επίσης επισκέψεις σε κέντρα υποδοχής μεταναστών.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus