Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧATZHΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΕ Δημοσίευση: 30-07-2019
Τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους του βουλευτές του ΟΑΣΕ από όλες τις χώρες του βορείου ημισφαιρίου για τη στήριξή τους για την εκλογή του ως Προέδρου της.......... ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ Κ.Σ.ΟΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 20-02-2019
 
Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης, βρίσκεται στη Βιέννη για να συμμετάσχει στις εργασίες της 18ης Χειμερινής Συνάντησης της (Κ.Σ.ΟΑΣΕ).
 

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ.ΟΑΣΕ), βρίσκεται στη Βιέννη για να συμμετάσχει στις εργασίες της 18ης Χειμερινής Συνάντησης της Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2019. Κατά τη Συνάντηση, θα πραγματοποιηθούν τόσο χωριστές όσο και κοινές συνεδρίες των τριών Επιτροπών της Συνέλευσης- Πολιτικών Θεμάτων και Ασφάλειας, Οικονομικών Θεμάτων, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος και Επιτροπή για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Χατζηγιάννης, ως Εισηγητής της τρίτης Επιτροπής, θα παρουσιάσει προσχέδιο της έκθεσής του, η οποία θα συζητηθεί, για τους σκοπούς έγκρισης σχετικού ψηφίσματος του κ. Χατζηγιάννη, στο πλαίσιο της 28ης Ετήσιας Συνόδου της Συνέλευσης, στο Λουξεμβούργο, στις αρχές προσεχούς Ιουλίου. Τις εργασίες των τριών Επιτροπών θα απασχολήσουν, αντίστοιχα, το θέμα της επίλυσης των παρατεταμένων συγκρούσεων και τα σχετικά εργαλεία και μηχανισμούς που διαθέτει ο ΟΑΣΕ,  το ζήτημα της χρηστής διακυβέρνησης για την καταπολέμηση της διαφθοράς, του ξεπλύματος χρήματος και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας στην περιοχή του ΟΑΣΕ, καθώς και το θέμα που αφορά στο πεδίο νόμιμων περιορισμών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε περιόδους έκτακτης ανάγκης.

Ο κ. Χατζηγιάννης, ως μέλος του Προεδρείου της Κ.Σ.ΟΑΣΕ, θα πάρει επίσης μέρος σε συνεδρία της Μόνιμης Επιτροπής της Συνέλευσης. Κατά τη συνεδρία, θα εξεταστούν θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Συνέλευσης, περιλαμβανομένων προτεινόμενων κατευθυντήριων γραμμών και προσχεδίου δήλωσης για τους συμμετέχοντες βουλευτές σε αποστολές παρακολούθησης εκλογών της Κ.Σ.ΟΑΣΕ, καθώς και σε τρέχουσες δραστηριότητες της Συνέλευσης.

Ο κ. Χατζηγιάννη θα συμμετάσχει, τέλος, σε συνάντηση της ad hoc Επιτροπής για τη Μετανάστευση, της οποίας είναι μέλος.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus