Ανακοινωσεις: ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΣ ΟΑΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ | ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ | Ο ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2019 |
 
   
   
 
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ Κ.Σ. ΟΑΣΕ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Δημοσίευση: 08-07-2019
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 31-01-2019
 
Με την ευκαιρία του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πολίτης», δηλώνω πως η στήριξη μου στο οποιοδήποτε πρόγραμμα καταπολέμησης της εξάπλωσης των ναρκωτικών.........
 

Προσήλωση στον αγώνα κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Με την ευκαιρία του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πολίτης», δηλώνω πως η στήριξη μου στο οποιοδήποτε πρόγραμμα καταπολέμησης της εξάπλωσης των ναρκωτικών είναι δεδομένη και προσπαθώ να ανταποκρίνομαι θετικά προς κάθε φορέα ο οποίος δραστηριοποιείται με στόχο την καταπολέμηση των εξαρτησιογόνων ουσιών. Η μάστιγα των εξαρτησιογόνων ουσιών έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που όλοι μας θα πρέπει να συμβάλουμε στην καταπολέμησή της. Για αυτό ακόμη και σήμερα δηλώνω τη θετική ανταπόκριση μου και θα αγκαλιάσω κάθε νέα πρωτοβουλία και ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε σχέση με το πρόγραμμα καταπολέμησης των ναρκωτικών της οργάνωσης «Drug Free World», το έχω χαιρετίσει, επειδή δεδηλωμένος σκοπός του είναι η συμβολή του στην καταπολέμηση αυτής της γάγγραινας που κατατρώει την κοινωνία μας. Για το σκοπό αυτό θα συνεχίσω να ανταποκρίνομαι κατά το δυνατόν θετικά σε ενέργειες και δράσεις που έχουν να κάνουν με την καταπολέμηση της εξάπλωσης των εξαρτησιογόνων ουσιών. Η ανταπόκρισή μου με συμμετοχή σε εκδηλώσεις αυτής της οργάνωσης με θέμα τη δράση κατά των ναρκωτικών σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι ασπάζομαι, εγκρίνω ή προωθώ οποιεσδήποτε θρησκευτικές, αιρετικές ή άλλες άσχετες με το θέμα των ναρκωτικών πεποιθήσεις των μελών της, συνεργατών της ή φίλων της.

Η παρουσία αντιπροσώπων του «Drug Free World» στη Βουλή για θέμα που σχετίζεται με την καταπολέμηση των ναρκωτικών έγινε μετά από παράκλησή τους να παρευρεθούν και με βάση την πάγια πρακτική που ως επιτροπή ακολουθούμε υπήρξε θετική ανταπόκριση.

Επιθυμώ να δηλώσω κατηγορηματικά ότι δεν ασπάζομαι καμία αίρεση ή άλλη θρησκευτική κατεύθυνση, ανάμεσά τους και αυτή της Σαϊεντολογίας, και  παράλληλα δηλώνω την πίστη και την αφοσίωσή μου στις αρχές και αξίες του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας. Με αυτές μεγάλωσα, αυτές έχω κάνει βίωμά μου, αυτές αποτελούν φάρο και οδηγό για την ζωή και τη δράση μου και προσπαθώ, όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των συμπατριωτών μας, να τις ακολουθώ σε κάθε μου βήμα. Οι αρχές και αξίες που καθημερινά μας καλλιεργεί η ορθόδοξή μας πίστη για την αγάπη, την αλληλοβοήθεια και τη στήριξη στο δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας είναι ένας από τους κύριους λόγους για του οποίους αφοσιωμένα αγωνίζομαι εναντίον των εξαρτησιογόνων ουσιών, μιας αντικειμενικώς και πανθομολογουμένως κοινωνικής μάστιγας που καταστρέφει χιλιάδες ψυχές και ζωές.

Για το σκοπό της καταπολέμησης των ναρκωτικών δηλώνω ότι από τη θέση του βουλευτή, που μου έχει εμπιστευτεί ο Κυπριακός λαός, θα προσπαθήσω να στηρίξω κάθε νόμιμη ενέργεια και δράση και ταυτόχρονα καλώ όλους να πολλαπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να αντιμετωπίσουμε συλλογικά έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους που αντιμετωπίζει η κοινωνία και η νεολαία μας.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus