Ανακοινωσεις: ΑΞΙΚ - ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ |
 
   
   
 
 
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Δημοσίευση: 15-02-2019
Πότε υπολογίζεται να ολοκληρωθεί η ανέγερση της νέας Τεχνικής Σχολής Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 26-01-2019
 
Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση δημοσίευσης του τελικού Τοπικού Σχεδίου Παραλιμνίου-Αγίας Νάπας-Δερύνειας, δηλωνει ο κ. Χατζηγιάννης.
 

Καθυστέρηση και ανησυχίες για εκμεταλλεύσεις πολιτών

Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση δημοσίευσης του τελικού Τοπικού Σχεδίου για τους Δήμους Παραλιμνίου-Αγιάς Νάπας-Δερυνειας συνιστά άνιση μεταχείριση μεταξύ των πολιτών. Λόγω του ότι τα υφιστάμενα σχέδια ανάπτυξης είναι διαφορετικά αυτή τη στιγμή δεν επωφελούνται ισάξια οι πολίτες του κάθε Δήμου. Υπάρχει και το ενδεχόμενο κερδοσκοπίας εις βάρος ανήξερων πολιτών που επιθυμούν να πουλήσουν αυτή τη στιγμή, χωρίς να ξέρουν ότι μετέπειτα πιθανόν να αλλάξει η ζώνη στην οποία ανήκει η περιουσία τους. Για αυτό το λόγο εκφράζουμε τη μεγάλη μας ανησυχία μας.

Καλούμε άμεσα τους αρμοδίους όπως επισπεύσουν την ολοκλήρωση και δημοσίευση του εν λόγω Τοπικού Σχεδίου, ώστε να αποφευχθούν οι οποιεσδήποτε εκμεταλλεύσεις που προκαλούνται από τις στρεβλώσεις στον ανταγωνισμό. Παράλληλα σημειώνουμε την καθήλωση της ανάπτυξη της περιοχής μέσα από την μη ύπαρξη Τοπικών Σχεδίων.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus