Ανακοινωσεις: Ο ΠΕΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2019 | ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ | ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΌ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΣΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΣ ΟΑΣΕ | ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ |
 
   
   
 
 
Ο ΠΕΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2019 Δημοσίευση: 20-04-2019
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 11-01-2019
 
Το ενδεχόμενο μεταφοράς της διαδικασίας σφράγισης των συμβολαίων για εργοδότηση αλλοδαπών στο Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας Αμμοχώστου που εδρεύει στη Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου,.........
 

Προώθηση διευκολύνσεων για τους εργοδότες αλλοδαπών της επαρχίας Αμμοχώστου

Το ενδεχόμενο μεταφοράς της διαδικασίας σφράγισης των συμβολαίων για εργοδότηση αλλοδαπών στο Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας Αμμοχώστου που εδρεύει στη Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου, ζητεί να μελετηθεί σε επιστολή του προς την Υπουργό Εργασίας ο βουλευτής Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.

Ένας μεγάλος αριθμός εργοδοτών της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου μεταβαίνει στο Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας Λάρνακας, με σκοπό να σφραγίσει συμβόλαια για εργοδότηση αλλοδαπών είτε εποχιακών είτε χρονιαίων και σε μερικές περιπτώσεις ακόμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής χρειάζεται να μεταβούν και περισσότερο από μία φορά.

Αν ληφθεί υπόψη ακόμα, ότι απέναντι από το Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας Αμμοχώστου βρίσκεται και η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, η οποία είναι το επόμενο στάδιο της διαδικασίας δηλ. της κατάθεσης των σφραγισμένων συμβολαίων για εξασφάλιση άδειας εισόδου, τότε θα ευκολυνθούν αφάνταστα και θα εξυπηρετηθούν στο μέγιστο οι κάτοικοι της επαρχίας Αμμοχώστου, τόνισε ο κ. Χατζηγιάννης.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus