Ανακοινωσεις: ΑΞΙΚ - ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ |
 
   
   
 
 
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Δημοσίευση: 15-02-2019
Πότε υπολογίζεται να ολοκληρωθεί η ανέγερση της νέας Τεχνικής Σχολής Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 11-01-2019
 
Το ενδεχόμενο μεταφοράς της διαδικασίας σφράγισης των συμβολαίων για εργοδότηση αλλοδαπών στο Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας Αμμοχώστου που εδρεύει στη Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου,.........
 

Προώθηση διευκολύνσεων για τους εργοδότες αλλοδαπών της επαρχίας Αμμοχώστου

Το ενδεχόμενο μεταφοράς της διαδικασίας σφράγισης των συμβολαίων για εργοδότηση αλλοδαπών στο Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας Αμμοχώστου που εδρεύει στη Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου, ζητεί να μελετηθεί σε επιστολή του προς την Υπουργό Εργασίας ο βουλευτής Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.

Ένας μεγάλος αριθμός εργοδοτών της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου μεταβαίνει στο Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας Λάρνακας, με σκοπό να σφραγίσει συμβόλαια για εργοδότηση αλλοδαπών είτε εποχιακών είτε χρονιαίων και σε μερικές περιπτώσεις ακόμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής χρειάζεται να μεταβούν και περισσότερο από μία φορά.

Αν ληφθεί υπόψη ακόμα, ότι απέναντι από το Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας Αμμοχώστου βρίσκεται και η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, η οποία είναι το επόμενο στάδιο της διαδικασίας δηλ. της κατάθεσης των σφραγισμένων συμβολαίων για εξασφάλιση άδειας εισόδου, τότε θα ευκολυνθούν αφάνταστα και θα εξυπηρετηθούν στο μέγιστο οι κάτοικοι της επαρχίας Αμμοχώστου, τόνισε ο κ. Χατζηγιάννης.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus