Ανακοινωσεις: ΑΞΙΚ - ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ |
 
   
   
 
 
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Δημοσίευση: 15-02-2019
Πότε υπολογίζεται να ολοκληρωθεί η ανέγερση της νέας Τεχνικής Σχολής Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΣ ΟΑΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 17-12-2018
 
Ο βουλευτής Κ. Χατζηγιάννη συμμετέχει σε διερευνητική αποστολή του Προεδρείου της Επιτροπής της ΚΣ ΟΑΣΕ στην Ουκρανία μέχρι της 21 Δεκεμβρίου 2018.
 

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη βρίσκεται στην Ουκρανία, για να συμμετάσχει υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τα Ανθρωπιστικά Θέματα, της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ), σε διερευνητική αποστολή του Προεδρείου της Επιτροπής μαζί με την Πρόεδρο της Επιτροπής, κα Margareta Kiener-Nellen και μέλος της Γραμματείας της ΚΣ ΟΑΣΕ.

Στα πλαίσια της αποστολής, οι συμμετέχοντες θα έχουν χωριστές συναντήσεις, ανάμεσα σε άλλους, με την Πρώτη Αναπληρώτρια Πρόεδρο του Ουκρανικού Κοινοβουλίου και Απεσταλμένη για τα Ανθρωπιστικά Θέματα στις συνομιλίες του Μίνσκ, κα Iryna Gerashchenko, καθώς και την Επίτροπο για Ανθρώπινα Δικαιώματα του Ουκρανικού Κοινοβουλίου, κα Lyudmyla Denisova.

Πέραν των επίσημων συναντήσεων στο Κίεβο, οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τo Dnipro και τη Μαριούπολη, όπου θα πραγματοποιήσουν, μεταξύ άλλων, επισκέψεις σε νοσοκομείο, σε φυλακή και σε περιοχές αποναρκοθέτησης.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus