Ανακοινωσεις: ΑΞΙΚ - ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ |
 
   
   
 
 
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Δημοσίευση: 15-02-2019
Πότε υπολογίζεται να ολοκληρωθεί η ανέγερση της νέας Τεχνικής Σχολής Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ Κ.Σ. ΟΑΣΕ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 05-12-2018
 
Ο βουλευτής Κυριάκος Χατζηγιάννης βρίσκεται στο Μιλάνο, Ιταλίας και συμμετέχει στη Συνάντηση του Προεδρείου της Κ.Σ. ΟΑΣΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2018.
 

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη, Εισηγητής της Επιτροπής για τη Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και Ανθρωπιστικά Θέματα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Κ.Σ.ΟΑΣΕ), βρίσκεται  στο Μιλάνο, για να συμμετάσχει σε συνεδρία του Προεδρείου της Συνέλευσης.

Τη συνάντηση θα απασχολήσουν τρέχοντα διεθνή θέματα ενδιαφέροντος για τον ΟΑΣΕ, οι πρόσφατες και μελλοντικές δραστηριότητες της Συνέλευσης, περιλαμβανομένων αποστολών της Κ.Σ.ΟΑΣΕ για την παρακολούθηση εκλογών σε συμμετέχοντα Κράτη του Οργανισμού και εξέτασης τρόπων βελτίωσης των διαδικασιών της Συνέλευσης όσον αφορά στο έργο των παρατηρητών εκλογών, καθώς και ενδεχόμενες μεταρρυθμίσεις στις εργασίες και τον τρόπο λειτουργίας της Συνέλευσης.

Επίσης, ο κ. Χατζηγιάννη, υπό την ιδιότητά του ως μέλος του Προεδρείου της  Κ.Σ.ΟΑΣΕ, θα παρακολουθήσει μέρος των εργασιών της 25ης Συνάντησης του Συμβουλίου Υπουργών του ΟΑΣΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2018.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus