Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧATZHΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΕ Δημοσίευση: 30-07-2019
Τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους του βουλευτές του ΟΑΣΕ από όλες τις χώρες του βορείου ημισφαιρίου για τη στήριξή τους για την εκλογή του ως Προέδρου της.......... ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Κ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 18-11-2018
 
Ο δρ Κυριάκος Χατζηγιάννη θα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων σε Διακοινοβουλευτική Συνάντηση της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
 

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού, δρ Κυριάκος Χατζηγιάννη, αναχωρεί αύριο Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, για τις Βρυξέλλες, όπου θα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων σε Διακοινοβουλευτική Συνάντηση της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) με θέμα την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Κληρονομιά. Οι εργασίες της Συνάντησης θα διεξαχθούν στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2018.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε τρεις θεματικές ενότητες, που αφορούν  στη συνάρτηση πολιτισμού και ταυτότητας,  στην πολιτιστική κληρονομιά σε σχέση με την εκπαίδευση, καθώς  και στη συντήρηση, διατήρηση και αποκατάσταση της πολιτιστικής κληρονομιάς σε περιοχές συγκρούσεων. Ο κ. Χατζηγιάννης θα είναι εκ των κύριων ομιλητών κατά τη συζήτηση του τελευταίου θέματος.

Τη Συνάντηση θα προσφωνήσουν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Antonio Tajani και ο Επίτροπος αρμόδιος για την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό, κ. Tibor Navracsics.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus