Ανακοινωσεις: Ο ΠΕΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2019 | ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ | ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΌ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΣΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΣ ΟΑΣΕ | ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ |
 
   
   
 
 
Ο ΠΕΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 2019 Δημοσίευση: 20-04-2019
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΤΑ ΜΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ & ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 13-11-2018
 
Την έλλειψη ενδοκρινολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας επισημαίνει σε επιστολή που έχει αποστείλει στον Υπουργό Υγείας .........
 

Την έλλειψη ενδοκρινολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας επισημαίνει σε επιστολή που έχει αποστείλει στον Υπουργό Υγείας ο  βουλευτής Αμμοχώστου Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης.

Οι λίστες αναμονής των ασθενών για την εν λόγω ειδικότητα μεγαλώνουν συνεχώς. Το πρόβλημα δεν επιλύεται με την παραπομπή μερικών από αυτά τα περιστατικά στο ενδοκρινολογικό του Νοσοκομείου Λευκωσίας και είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν όλοι οι ασθενείς των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Συνεχίζοντας ο κ. Χατζηγιάννης, καλεί τον Υπουργό να μελετήσει το θέμα, καθώς κρίνεται αναγκαία η ενίσχυση του ενδοκρινολογικού τμήματος με ιατρό, ώστε να εξυπηρετούνται εγκαίρως και να μην ταλαιπωρούνται οι ασθενείς.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus