Ανακοινωσεις: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ |
 
   
   
 
 
ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ - ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ Δημοσίευση: 06-03-2019
O δρόμος μεταξύ του δήμου Σωτήρας και της κοινότητας Λιοπετριού είναι σε άσχημη κατάσταση, ειδικότερα μετά........ ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ!
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 04-11-2017
 
Η σημερινή ημέρα είναι ιστορικής σημασίας για το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Χιλιάδες νέοι εκπαιδευτικοί παρακάθονται στην εξέταση για διεκδίκηση θέσης στο δημόσιο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών.........
 

Το νέο σύστημα διορισμών. Μεγάλη η σημερινή ημέρα!

Η σημερινή ημέρα είναι ιστορικής σημασίας για το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Χιλιάδες νέοι εκπαιδευτικοί παρακάθονται στην εξέταση για διεκδίκηση θέσης στο δημόσιο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών είναι μια από τις πλέον καθοριστικές μεταρρυθμίσεις που χρειαζόταν η κυπριακή εκπαίδευση. Ένας μεγάλος αριθμός νέων θα μπορέσει να εργοδοτηθεί στο δημόσιο σχολείο, αλλά ταυτόχρονα και το δημόσιο σχολείο θα έχει στη διάθεση του νέους προσοντούχους εκπαιδευτικούς, πλάι στους ήδη έμπειρους και ικανούς εκπαιδευτικούς μας.

Να τονίσω ότι το νέο αυτό σύστημα το οποίο καθόρισε η Βουλή έχει ψηφισθεί ομόφωνα χωρίς καμία διαφωνία. Το γεγονός αυτό δημιουργεί απαιτήσεις σεβασμού της νομοθεσίας από όλους που εμπλέκονται στο εκπαιδευτικό σύστημα. Παράλληλα διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε έκαστος που βρίσκεται ήδη στο εκπαιδευτικό σύστημα να μην έχει την οποιαδήποτε αρνητική επίπτωση στη θέση εργασίας του.

Εύχομαι σε όλους τους νέους καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Εύχομαι η σημερινή ημέρα και η εξεταστική διαδικασία να είναι έκφραση και γιορτή της διαφάνειας και του αδιάβλητου των εξετάσεων. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς μας.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus