Ανακοινωσεις: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ |
 
   
   
 
 
ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ - ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ Δημοσίευση: 06-03-2019
O δρόμος μεταξύ του δήμου Σωτήρας και της κοινότητας Λιοπετριού είναι σε άσχημη κατάσταση, ειδικότερα μετά........ ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΚ - ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ - ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 22-09-2017
 
Χαιρετίζει τη Συμφωνία Συνεργασίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου και των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων, βουλευτής Αμμοχώστου κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης
 

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας βουλευτής Αμμοχωστου κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης χαιρετίζει τη Συμφωνία Συνεργασίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου και των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων. Μέσα από τη συμφωνία δικαιώνονται οι προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής Παιδείας της Βουλής και του Υπουργού Υγείας, για τη δημιουργία πανεπιστημιακών Νοσοκομείων.

Η συνεργασία των νοσοκομείων και της ιατρικής σχολής, όπως επισημαίνει, αναβαθμίζει σημαντικά τόσο την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας με όλα τα συνεπακόλουθα οφέλη για τους πολίτες, όσο και το επίπεδο της εκπαίδευσης των σπουδαστών της σχολής, μέσα από τις εμπειρίες που θα αποκομίζουν στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία.

Συναισθανόμενος τη σημασία της συνεργασίας αυτής, κατέληξε ο κ. Χατζηγιάννης, δηλώνει έτοιμος να τροχοδρομήσει την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου το ταχύτερο δυνατόν, ακόμα και με επιπλέον συνεδριάσεις της Επιτροπής Παιδείας, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus