Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
Συνεδρίαση Επιτροπής Εμπορίου και Ενέργειας της Βουλής: Αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων Δημοσίευση: 21-06-2022
Συζητήσαμε σήμερα στην επιτροπή ενέργειας της Βουλής το θέμα της αύξησης της τιμής στα καύσιμα. Υπάρχουν στο τραπέζι μια πρόταση νόμου και ένα νομοσχέδιο. Η πρόταση νόμου ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧATZHΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΕ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 30-07-2019
 
Τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους του βουλευτές του ΟΑΣΕ από όλες τις χώρες του βορείου ημισφαιρίου για τη στήριξή τους για την εκλογή του ως Προέδρου της..........
 

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΕ

Τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους του βουλευτές του ΟΑΣΕ από όλες τις χώρες του βορείου ημισφαιρίου για τη στήριξή τους για την εκλογή του ως Προέδρου της σημαντικότερης επιτροπής του ΟΑΣΕ κατά την τελευταία κοινοβουλευτική συνέλευση του οργανισμού στο Λουξεμβούργο εκφράζει δημόσια ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης.

«Η στήριξη που έχω λάβει από όλες τις πολιτικές ομάδες της συνέλευσης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Χατζηγιάννης, «αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή. Θεωρώ», πρόσθεσε, «ότι είναι μια επιβράβευση του έργου μου τα τελευταία χρόνια στον ΟΑΣΕ, αλλά και της προσήλωσής μου στις αρχές και αξίες της ειρήνης, της συνεργασίας και του κράτους δικαίου. Οι προσδοκίες που γεννιούνται από όλους μέσα από την εκλογή μου είναι μεγάλες και επιθυμώ να ανταποκριθώ με ευσυνειδησία στο μέγιστο δυνατό βαθμό».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο βουλευτής ΔΗΣΥ Αμμοχώστου δηλώνει την πλήρη αφοσίωση στο νέο καθήκον που έχει αναλάβει και διαβεβαιώνει ότι θα υπηρετήσει με αφοσίωση τη διαφύλαξη των βασικών ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο. Θεωρεί επίσης καθήκον του την ανάληψη κάθε πρωτοβουλίας για ειρήνευση σε περιοχές κρίσεων, όπως του έχει ανατεθεί στην περίπτωση του Ουκρανικού.

Εκφράζει επίσης τις ιδιαίτερες του ευχαριστίες στην παράταξη του ΔΗΣΥ, η οποία, όπως αναφέρει, του διασφάλισε την εκπροσώπηση της στον ΟΑΣΕ τα τελευταία χρόνια, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στον ΟΑΣΕ, του οποίου είναι αντιπρόεδρος.

Ο κ. Χατζηγιάννης δεν παρέλειψε να εκφράσει τις εγκάρδιες του ευχαριστίες προς τους ψηφοφόρους του για την εμπιστοσύνη τους και τους διαβεβαιώνει ότι μέσα από αυτή την εκλογή και δραστηριότητά του θα συνεχίσει να υποστηρίζει πολύ περισσότερο και πολύ πιο αποτελεσματικά τα δίκαιά μας και την Κύπρο μας.

«Η εκλογή μου αυτή», επισημαίνει, «δε σημαίνει σε καμία περίπτωση απομάκρυνσή μου από αυτούς, αλλά αντιθέτως δηλώνω ότι θα βρίσκομαι πολύ πιο κοντά τους» και διαβεβαίωσε ότι μέρα και νύχτα θα συνεχίσει να αγωνίζεται για αυτούς τόσο εντός Κύπρου όσο και από κάθε γωνιά του πλανήτη, επειδή η μικρή μας χώρα παντού θα έχει φωνή.

 
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΕ
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus