Ανακοινωσεις: REPORT AND DRAFT RESOLUTION FOR THE GENERAL COMMITTEE ON DEMOCRACY, HUMAN RIGHTS AND HUMANITARIAN QUESTIONS |
 
   
   
 
 
ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ - ΣΤΡΟΒΙΛΙΑ Δημοσίευση: 18-06-2018
Με επιστολή του προς τον Υπουργό Γεωργίας ο κ. Χατζηγιάννης ενημερώνει για το θέμα της ποντίκας στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και ειδικότερα στα Στροβίλια και καλεί την αρμόδια ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
Ο ΠΕΡΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 07-04-2016
 
Ψηφίστηκε 07/04/2016 σε Νόμο η πρόταση νόμου του βουλευτή Κυριάκου Χατζηγιάννη βάσει της οποίας θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης ηχορύπανσης.
 

Ο ΠΕΡΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016

Σκοπός της πρότασης νόμου είναι η τροποποίηση του περί Εξωδίκου Ρυθμίσεως Αδικημάτων Νόμου, έτσι ώστε αφενός να επιδέχονται εξώδικη ρύθμιση ορισμένα αδικήματα που προβλέπονται στον περί Κέντρων Αναψυχής (Άδειες Εκπομπής Ήχου) Νόμο και αφετέρου να παρασχεθεί στα μέλη της αστυνομίας και στους επιθεωρητές ηχητικής ρύπανσης η δυνατότητα να προβαίνουν στην έκδοση ειδοποιήσεων εξώδικων προστίμων, σε περίπτωση διάπραξης των εν λόγω αδικημάτων.

Επιπρόσθετα, με τον προτεινόμενο νόμο σκοπείται η κατάργηση της διάταξης της υπό τροποποίηση βασικής νομοθεσίας, σύμφωνα με την οποία το Υπουργικό Συμβούλιο δύναται με την έκδοση διαταγμάτων να προσθέτει, να αντικαθιστά ή να αφαιρεί στην εν λόγω νομοθεσία είτε πίνακες στους οποίους καθορίζονται τα αδικήματα που επιδέχονται εξώδικη ρύθμιση είτε αδικήματα που αναφέρονται σε αυτούς.

 
Ο ΠΕΡΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus