Ανακοινωσεις: ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ | ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ |
 
   
   
 
 
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ Δημοσίευση: 23-03-2018
Το φαινόμενο όπου αλλοδαποί εργάτες αιτούνται πολιτικό άσυλο και εγκαταλείπουν τις εργασίες και τους εργοδοτες τους, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
Ο ΠΕΡΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 07-04-2016
 
Ψηφίστηκε 07/04/2016 σε Νόμο η πρόταση νόμου του βουλευτή Κυριάκου Χατζηγιάννη βάσει της οποίας θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης ηχορύπανσης.
 

Ο ΠΕΡΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016

Σκοπός της πρότασης νόμου είναι η τροποποίηση του περί Εξωδίκου Ρυθμίσεως Αδικημάτων Νόμου, έτσι ώστε αφενός να επιδέχονται εξώδικη ρύθμιση ορισμένα αδικήματα που προβλέπονται στον περί Κέντρων Αναψυχής (Άδειες Εκπομπής Ήχου) Νόμο και αφετέρου να παρασχεθεί στα μέλη της αστυνομίας και στους επιθεωρητές ηχητικής ρύπανσης η δυνατότητα να προβαίνουν στην έκδοση ειδοποιήσεων εξώδικων προστίμων, σε περίπτωση διάπραξης των εν λόγω αδικημάτων.

Επιπρόσθετα, με τον προτεινόμενο νόμο σκοπείται η κατάργηση της διάταξης της υπό τροποποίηση βασικής νομοθεσίας, σύμφωνα με την οποία το Υπουργικό Συμβούλιο δύναται με την έκδοση διαταγμάτων να προσθέτει, να αντικαθιστά ή να αφαιρεί στην εν λόγω νομοθεσία είτε πίνακες στους οποίους καθορίζονται τα αδικήματα που επιδέχονται εξώδικη ρύθμιση είτε αδικήματα που αναφέρονται σε αυτούς.

 
Ο ΠΕΡΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus