Ανακοινωσεις: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ! ΓΙΑΤΙ; | ΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΑΡΩΝ: ΜΙΑ ΚΑΛΠΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ | ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ |
 
   
   
 
 
ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΤΟ 2016 Δημοσίευση: 20-09-2018
Γιατί καθυστερεί η καταβολή αποζημιώσεων σε πληγέντες από πλημμύρες που έγιναν το 2016 στην Αραδίππου και πότε υπολογίζεται να καταβληθούν, ζητεί να ενημερωθεί ο βουλευτή ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
Ο ΠΕΡΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 07-04-2016
 
Ψηφίστηκε 07/04/2016 σε Νόμο η πρόταση νόμου του βουλευτή Κυριάκου Χατζηγιάννη βάσει της οποίας θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης ηχορύπανσης.
 

Ο ΠΕΡΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016

Σκοπός της πρότασης νόμου είναι η τροποποίηση του περί Εξωδίκου Ρυθμίσεως Αδικημάτων Νόμου, έτσι ώστε αφενός να επιδέχονται εξώδικη ρύθμιση ορισμένα αδικήματα που προβλέπονται στον περί Κέντρων Αναψυχής (Άδειες Εκπομπής Ήχου) Νόμο και αφετέρου να παρασχεθεί στα μέλη της αστυνομίας και στους επιθεωρητές ηχητικής ρύπανσης η δυνατότητα να προβαίνουν στην έκδοση ειδοποιήσεων εξώδικων προστίμων, σε περίπτωση διάπραξης των εν λόγω αδικημάτων.

Επιπρόσθετα, με τον προτεινόμενο νόμο σκοπείται η κατάργηση της διάταξης της υπό τροποποίηση βασικής νομοθεσίας, σύμφωνα με την οποία το Υπουργικό Συμβούλιο δύναται με την έκδοση διαταγμάτων να προσθέτει, να αντικαθιστά ή να αφαιρεί στην εν λόγω νομοθεσία είτε πίνακες στους οποίους καθορίζονται τα αδικήματα που επιδέχονται εξώδικη ρύθμιση είτε αδικήματα που αναφέρονται σε αυτούς.

 
Ο ΠΕΡΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2016
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus