Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη θα συμμετάσχει σε Διάσκεψη υψηλού επιπέδου του ΟΗΕ, στην Μάλαγα Δημοσίευση: 09-05-2022
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη θα συμμετάσχει σε Διάσκεψη υψηλού επιπέδου του ΟΗΕ, στην Μάλαγα
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 09-05-2022
 
 

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννη, Ειδικός Αντιπρόσωπος για τη Συμμετοχή της Κοινωνίας των Πολιτών στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ), έχει μεταβεί την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 στην Μάλαγα, για να συμμετάσχει σε Διάσκεψη υψηλού επιπέδου του ΟΗΕ με θέμα: «Για ένα μέλλον απαλλαγμένο από την τρομοκρατία: Ο ρόλος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου και συμμετοχής της κοινωνίας των πολιτών στις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας». Τη Διάσκεψη διοργανώνει το Γραφείο Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας (UNOCT) μεταξύ 10 – 11 Μαΐου 2022.  

Εξάλλου, στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης, ο κ. Χατζηγιάννη, θα συμμετάσχει ως κύριος ομιλητής σε συνάντηση με θέμα: «Ο ρόλος των βουλευτών και της κοινωνίας των πολιτών στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του βίαιου εξτρεμισμού».

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus