Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
Συνεδρίαση Επιτροπής Εμπορίου και Ενέργειας της Βουλής: Αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων Δημοσίευση: 21-06-2022
Συζητήσαμε σήμερα στην επιτροπή ενέργειας της Βουλής το θέμα της αύξησης της τιμής στα καύσιμα. Υπάρχουν στο τραπέζι μια πρόταση νόμου και ένα νομοσχέδιο. Η πρόταση νόμου ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
διαδικασία έκδοσης τίτλων ιδιοκτησίας στον Συνοικισμό Αυτοστέγασης Καλού Χωριού στη Λάρνακα (Φάση Θ):
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 15-10-2020
 
 

Απάντηση ημερομηνίας 7 Οκτωβρίου 2020 του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Νουρή στην ερώτηση με αρ. 23.06.011.04.597, ημερομηνίας 21ης Ιουλίου 2020, του βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη

«Αναφέρομαι στην πιο πάνω ερώτηση και επιθυμώ να σας πληροφορήσω τα ακόλουθα όσον αφορά τη διαδικασία έκδοσης τίτλων ιδιοκτησίας στον Συνοικισμό Αυτοστέγασης Καλού Χωριού στη Λάρνακα (Φάση Θ):

α)      Ο βρίσκεται στο αρχικό στάδιο ετοιμασίας σχεδίου διαχωρισμού και αποτύπωσης των οικιστικών μονάδων από το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας.  Μετά την ολοκλήρωσή του, θα σταλεί προς επιβεβαίωση από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και Έπαρχο Λάρνακας.

β)      Ακολούθως, σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες, αφού ολοκληρωθεί η έκδοση των Τίτλων Ιδιοκτησίας επ’ ονόματι της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα ζητηθούν οι δικαιούχοι από την Υπηρεσία Μέριμνας και Αποκατάστασης Εκτοπισθέντων και θα σταλούν για λήψη απόφασης Υπουργικού Συμβουλίου, για την παραχώρηση των Τίτλων Ιδιοκτησίας στους δικαιούχους.

2.      Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.»

 

 

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus